Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güldür Güldür Show'un Ünlü Oyuncusu Erdem Yener Belen'de

Osman GÜNERİ’nin hazırladığı Köy Okulları için“El Birliği” projesi,Güldür Güldür Show’un oyuncusu Erdem YENER’i hayranları ile bir araya getirdi.

Güldür Güldür Show'un Ünlü Oyuncusu Erdem Yener Belen'de

Belen   A+a-

 Belen Sebati Günenç İlkokulu Proje Öğretmeni Osman GÜNERİ’nin hazırlamış olduğu Köy Okulları için “El Birliği” projesi, Güldür Güldür Show’un ünlü oyuncularından Erdem YENER’i hayranları ile bir araya getirdi. Belen Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda saat 15:30’da gerçekleştirilen Erdem YENER’le söyleşi programına, Kaymakam Hayrettin BASKIN, Belediye Başkanı İbrahim GÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgüt temsilcileri, öğrenci ve velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Proje Öğretmeni Osman GÜNERİ’nin proje hakkında bilgilendirme konuşması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU’nun konuşması, Belediye Başkanı İbrahim GÜL’ün konuşması, Kaymakam Hayrettin BASKIN’ın konuşmaları ile devam ettirilerek, basında elbirliği slaytı, One Tiyatro ekibinin hazırladığı “Çıkmam Bir Daha Dışarı“ adlı gösterisi, ünlü oyuncu Erdem YENER ile söyleşi ve akabinde plaket takdim töreni ile sona erdi.
Proje Öğretmeni Osman GÜNERİ bilgilendirme konuşmasında;
İlk görev yaptığım Şenbük İlkokulu bahçesine oyun alanları, spor sahaları çizip, pota ve kaleler temin edip zeka oyunları sınıfı açmıştım. Ben her ay köy okuluna eski öğrencilerimi ziyarete gidip, elimden geldiği kadar derslerine ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunmaya çalışıyordum. Buradaki olumlu etki ve geri dönüşleri gördüğümde bu çalışmanın önce Belen’in geneline sonra Hatay geneline daha sonra da Türkiye geneline yayılması için, bu çalışmalarımı projelendirmem gerektiğini düşünerek, yaklaşık üç yıl önce Köy Okulları İçin “EL BİRLİĞİ “ projesine başladım.
Bu projemin amacı; Her çocuk sporu ve oyunu hak ediyor, sporsuz ve oyun alansız okulumuz kalmasın. Bu proje ile şimdiden 50 okulumuza ve 2000 öğrencimize spor malzemesi desteği sunup, birçok okul bahçemize oyun alanları çizmiş durumdayız.
Günden güne destek gören projemiz sayesinde birçok spor kulübünü projemiz etrafında toplayıp, çocuklarımıza fayda sağlamaları için İstanbul’da Galatasaray-Başakşehir arasında oynanan maça davet edilip, Hatayspor, Trabzonspor, Diyarbekirspor, Fenerbahçe gibi güzide kulüplerimizden de forma ve çeşitli spor malzemesi desteği sağladık. Projemiz yerel ve ulusal gazetelerde, televizyonlarda ve sosyal medyada da yerini aldı. Projemize birçok ünlü isim destek verdi. En son değerli sanatçımız Erdem YENER beyide ilçemizde çocuklarla bir araya getirdik. Bu çalışmalarımı büyük mutlulukla sürdürmeye devam edeceğim.
İlk günden bu yana projeye büyük destekler veren Okul Müdürüme ve mesai arkadaşlarıma, desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda yer alıp manevi desteklerini bizlere sunan Belen Kaymakamımız Sayın Hayrettin BASKIN’a, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim GÜL’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal AYVAZOĞLU’na ve bizlere destek veren tüm halkımıza ve bizlere muhteşem bir gün yaşatan kıymetli sanatçımız Erdem YENER Bey’e ve büyük emekler sarf eden öğrencilerimiz ile sahne arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Dedi.
Kaymakam Hayrettin BASKIN programda yaptığı konuşmasında; “El Birliği” projesi kapsamında bu faaliyetleri gerçekleştiren birçok öğrencimizin ve okulumuzun sporla yaşamasına ivme kazandıracak çalışmayı başlatan sevgili hocama ve ona destek veren Milli Eğitim Müdürüme, Okul müdürümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde proje kapsamındaki çalışmalara emeği geçen sanatçılarımız başta olmak üzere yerel idarecilerimize, destek veren sponsorlarımıza teşekkür ederken yoğun işlerine rağmen düzenlenen bu programa katılarak bizleri onurlandıran Erdem YENER Bey kardeşime de teşekkür ederim.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar