Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji İKEM Yerleşkesine Taşınıyor!

Bahçeşehir Koleji İskenderun'da Özel İkem Koleji Yerleşkesine Taşınıyor

Bahçeşehir Koleji İKEM Yerleşkesine Taşınıyor!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Genel Müdür Özlem Dağ;
Bahçeşehir Koleji İKEM Yerleşkesine Taşınıyor!
 
Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü 2020-2021 eğitim öğretim yılı itibarıyla eğitim öğretime, 1989 yılında İskenderun'da kurulmuş ve kuruluşundan bu yana sayısız öğrenci yetiştirerek bölgemizin eğitim ve öğretimine büyük hizmetler vermiş olan İkem Kolejinin binasında Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü adı altında devam edecek.
Ramada Otel’de düzenlenen basın toplantısında İkem Koleji yerleşkesinde Bahçeşehir Koleji olarak eğitim öğretime devam edeceklerini belirten Genel Müdür Özlem Dağ, “Türkiye'nin 60 ilinde 128 kampüsle eğitim öğretim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Koleji 7 yıl önce İskenderun'da açtığı ve anaokulu, ilkokul, ortaokul öğrencilerine eğitim veren kampüsün yeni binasında Lise de açıyor.” Dedi.
 
Genel Müdür Özlem Dağ açıklamasının devamında şöyle dedi:
"Kaliteli eğitimi Türkiye'nin her yerine ulaştırmak" hedefiyle Türkiye genelinde eğitim yatırımları yapan Bahçeşehir Koleji, mevcut kampüslerini de yeni kademeler açarak ve fiziksel olanaklarını geliştirerek desteklemeye devam ediyor. 7 yıl önce açılan Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsüde bu amaçla yeni eğitim öğretim yılında Lise öğrencilerini de kabul edecek. 2020-2021 eğitim öğretim yılına İskenderun'daki yeni kampüs binasında devam edecek okula bu yıl ayrıca Kurucu Temsilcileri; uzun yıllar bankacılık ve finans alanında çalışmış Osman Zeki Özger ve İskenderun'un saygın isimlerinden uzun yıllardır Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlan bünyesinde Kurucu Temsilcisi ve yönetici olarak çalışan Atila Karakayalı dahil oldu. Karakayalı ve Özger ortak basın açıklamalarında; “İskenderun Kampüsü'nün yeni eğitim yılına daha da güçlenerek gireceğinin altını çizdiler. Bahçeşehir Koleji, Türkiye'nin eğitimde lider markası. Ünü Türkiye sınırlarını da aşmış, başarılarıyla dünyanın örnek aldığı bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji, 7 yıldan bu yana İskenderun'da öğrencilerimizi geleceğin eğitimiyle buluşturuyor. Önümüzdeki yıldan itibaren anaokulu, ilkokul, ortaokul öğrencilerimize ek olarak Lise öğrencilerini de kabul edeceğiz. İlköğretim kademeleri için 22 Şubat 2020 tarihinde; Anadolu Lisemiz için 29 Şubat 2020 tarihinde Okula Kabul Sınavlarımızı yapacağız. Yeni döneme, yeni yerleşkemizde başlayacağız. Öğrencilerimize eğitim modellerinin en iyilerini sunarken, fiziki koşullarımızı da sürekli olarak iyileştirmek hedefindeyiz. Bu nedenle bu yıl böyle bir karar alındı.” dediler.
Bahçeşehir Kolejinde 21. yüzyıl becerileri kazandıran bir eğitim anlayışı olduğunu söyleyen Karakayalı ve Özger, İskenderun Kampüsünün bu önemli eğitim markasını 7 yıldan bu yana başarıyla temsil ettiğini söylediler.
Bu hedefi her yıl daha ileri taşıdıklarının altını çizerek; "Bahçeşehir Koleji öğrencileri ulusal ve uluslararası alanda hem akademik hem sosyal başarılarıyla ülkemizi temsil ediyorlar. İskenderun Kampüsü öğrencilerimiz de her alandaki başarılarıyla geleceğe hazır olarak yetişiyor. Anadolu Lisesinde de yine başarıları sınırlarımızı aşacak gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız. 2020-2021 eğitim öğretim döneminde geçeceğimiz yeni yerleşkemizi de bu hedeflere uygun olarak hazırlıyoruz. Tam donanımlı laboratuvarlar ve öğrencilerimizin her alandaki çalışmaları için ayrıcalıklı alanlarla özel bir yerleşkenin hazırlıkları içerisindeyiz." dediler.
Yeni eğitim öğretim dönemine yeni yerleşkede merhaba demeye hazırlanan Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü ile ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ da öğrencilerine hep daha iyisini sunmanın kendileri için öncelikli amaç olduğunu söyledi. İskenderun Kampüsünün yeni yerleşkesinde başarılarını artırarak sürdüreceğini söyleyen Özlem Dağ, sözlerine şöyle devam etti: "Eğitim modellerimizi sürekli olarak güncelliyor, geliştiriyoruz. Yıllar önce STEM eğitimi dediğimizde Türkiye'de bu konu gündemde değildi. STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından biriyiz. Yıllar içinde bizim anaokulundan itibaren uyguladığımız bu eğitim modelinin önemi anlaşıldı, şimdi Türkiye'de eğitimin en önemli gündem maddelerinden biri. Bu yıl Yapay Zeka Okuryazarlığı dersini hayata geçirdik. Türkiye'de bu eğitimi veren ilk ve tek K12 eğitim kurumu olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin her noktasında öğrencileri geleceğin eğitimiyle buluşturarak ülkemize eğitimle hizmet etmek. Bu hedefle 7 yıl önce değerli kurucu temsilcilerimizin aldıkları sorumlulukla İskenderun Kampüsümüzü hayata geçirdik. 7 yıldan bu yana İskenderun'da başarılı, geleceğe hazır, fark yaratan öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu yıl Anadolu Lisesi kademesini de açmaya karar verdik. Ayrıcalıklı lise eğitimimizi İskenderun'a getirmekten mutluyuz. Yeni açılan liselerimizle birlikte kampüsümüzü yeni yerleşkesine taşımaya karar verdik. Öğrencilerimiz için tıpkı eski kampüslerindeki gibi ayrıcalıklı bir kampüs hazırlıyoruz. Daha geniş bir alanda, yenilenmiş eğitim ortamlarında aldıkları kaliteli eğitimi daha ileri götürecekler. Bu değişikliğin öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcısı Özlem Aslan, İskenderun Kurucu Temsilcileri Osman Zeki Özger, Atila Karakayalı ve Kadircan Karakayalı daha sonra basının sorularını yanıtladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bahçeşehir Koleji İKEM Yerleşkesine Taşınıyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet