Skip Navigation Links

Güven: 'Başarı, İnanç ile geldi'

Spor Toto 3. lig 2. gruptaki İskenderunspor 1967, Antalya deplasmanında rakibi Kepez Belediyespor'u 5-1 yenerek üç puanla kente döndü.

Spor   A+a-

iles/image/Cang%C3%BCven%20B.jpg" alt="" />

 
 
 
Güven: “Başarı, İnanç ile geldi”
Spor Toto 3. lig 2. gruptaki İskenderunspor 1967, Antalya deplasmanında rakibi Kepez Belediyespor’u 5–1 yenerek üç puanla kente döndü.
Maçın değerlendirmesini yapan İskenderunspor teknik sorumlusu Can Güven: “Geçtiğimiz hafta iç sahamızda oynadığımız bir Oyak maçı vardı, bu maçta da farklı bir galibiyet bekliyorduk ama bir türlü olmadı. Kepez maçı bizim için çok önemliydi iç maçın telafisini yapmak açısından zaten hafta içerisinde son taktik antrenmanları yaptık.
Bu maçta da gol ve goller üzerine çalıştık ikinci bölgede alan iyi parselleyen, üçüncü bölgede ise pres yapan, rakibine baskı yapan bir İskenderunspor oluşturduk ve sahada arkadaşlarımız böyle mücadele ettiler. Zaten maçın hemen başlarında golü ve golleri bulunca takımın öz güveni daha da yerine oturdu ve oyunun genelinde hakim olduk. Çok güzel bir futbolla güzel bir skor elde ettik. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyak maçında da bu farkı bekliyorduk ama olmadı. Çalışmalarımızı taktiksel olarak yapıyoruz ve futbolcularımızın bir biriyle uyumu çok önemli, zaten biz bu maçlara sıkı bir şekilde çalışıyoruz.
“3. lig çok zor bir grup”
3. ligin genel değerlendirmesini yapan Güven “Gerçekten 3. lig çok zor gurup. 2.lig Bank Asya ve Süper Lig daha rahat diyebilirim, çünkü 3. lig de herkes mücadele içinde. Çok koşan ve kimin ne yapacağı belli olmayan bir grup, bu nedenle İskenderunspor olarak grubumuzdaki maçların almak ve önümüze bakmak istiyoruz. Bizim grupta da iyi takımlar var bizde farkımızı ortaya koymaya çalışıyoruz.
“Çok güzel bir takımımız var”
Özel oyuncularımız var, takımız genç, çok koşan oyuncularımız var hepsi bir araya gelince takım oluyorsunuz. Yedek kulübesinde oturan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu yıl ilk kez böyle bir olayı yaşadık. Saha içerisinde mücadele eden tüm arkadaşlarına içten destek veriyorlar ve sahada mücadele eden takımda gol attığı zaman tüm futbolcular yedek kulübesine gelerek bizlere ve futbolculara sarılarak sevinçlerini ortaya koyuyorlar. Bunun dışında ise taraftarlarımıza teşekkür ediyorum onlarda her deplasmana gelmek istiyorlar, 90 dakika boyunca bizleri destekliyorlar”
“Galibiyeti İskenderun halkına hediye ediyoruz”
En büyük arzumuz ise iç sahada beş bin-on bin seyirciye oynamak. İç sahada kendi evimizdeki galibiyet zaferlerini yaşamak ve İskenderunspor tarihini yeniden efsaneleştirmek istiyoruz. 12. adamı bekliyoruz, bizleri yalnız bırakmasınlar kendi evimizde taraftarımıza ciddi ihtiyacımız var. Aldığımız bu galibiyeti Yönetim kurulumuza ve İskenderun halkına hediye ediyoruz” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet