Skip Navigation Links

En Güzel Şeb-i Arus Töreni Arsuz’da…

En Güzel Şeb-i Arus Töreni Arsuz’da…

En Güzel Şeb-i Arus Töreni Arsuz’da… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Arsuz ilçesinde faaliyetlerine ara vermeden devam ederken, önemli sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, kültürel zenginliklerin de halkla buluşmasına önem veriyor.
Arsuz TÜGVA’nın hazırladığı, Uluçınar Turizm ve Meslek Lisesi, Medeniyet ve Düşünce Kulübü ‘nün destek verdiği Şeb-i Arus programı, Arsuz Hükümet Konağı Rhossus Amfi Salonu’nda gerçekleştirildi.
Şeb-i Arus programına; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz Belediye Başkan Vekili Sami Üstün, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya vekaleten Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ile Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, TÜGVA Hatay İl Başkanı Sinan Köklü, kurum müdürleri ve bir çok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile gençler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Konacık İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Gülcü’nün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, TÜGVA Arsuz Temsilcilik Başkanı Serdal Gökpınar’ın selamlama konuşması ile başlayan Şeb-i Arus programı, TÜGVA Hatay İl Başkanı Sinan Köklü ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın konuşmalarıyla devam etti.
TÜGVA Hatay İl Başkanı Sinan Köklü ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin Anadolu Coğrafyasında filizlenen ve tüm dünyayı saran tasavvuf birikimini aktardılar.
Ney taksimi dinletisi ve ardından TÜGVA Arsuz Lise Koordinatörü Mehmet Mustafa Atalay’ın Mevlana üzerine hazırladığı konuşma ilgiyle dinlendi.
Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi Müdürü Feremez Balaman’ın Tügva Arsuz Vuslat Grubu’nun tasavvuf müziği eşliğinde okuduğu şiir ise herkesi derinden etkiledi.
Sahneye çıkan genç semazenler ise salondaki manevi atmosferi bir anda yükseltti.
Manevi duyguları saran Şeb-i Arus programı sonunda katkıları nedeniyle Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Arsuz Belediye Başkan Vekili Sami Üstün’e çiçek takdim edilerek toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Güzel Şeb-i Arus Töreni Arsuz’da…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet