Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tobb Kadın Girişimcilerden Dijital Eğitim

İTSO’da ‘İşimizi Dijital ortamda nasıl büyütürüz’ eğitimi düzenlendi.

Tobb Kadın Girişimcilerden Dijital Eğitim

Yerel   A+a-

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve Facebook Türkiye’nin katkılarıyla İTSO’da ‘İşimizi Dijital ortamda nasıl büyütürüz’ eğitimi düzenlendi.
TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve Facebook Türkiye’nin katkılarıyla düzenlenen Boost with Facebook Etkinliği kapsamında, ‘İşimizi Dijital ortamda nasıl büyütürüz’ eğitimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
‘İşimizi Dijital ortamda nasıl büyütürüz’ konulu eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Dijital çağın hızla geliştiğini ve artık internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerin giderek artmasına dikkat çekerek, “ TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu olarak, bayanlarımızın iş ve istihdam olanaklarını arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu gün kadın girişimcilerimizin sosyal medyada daha çok kitleye nasıl ulaşılabilecekleri konusunda, Facebook Mentorumuz tarafından bilgiler alacağız. Eğitimizin faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Facebook Mentörü Murat Ünver, kadın girişimcilere ‘İşimizi dijital ortamda nasıl büyütürüz’ konulu sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.
Eğitmen Ünver, eğitiminde, Türkiye’de çok yaygın olarak kullanılan İnstagram ile ilgili genel bilgiler, hesap oluşturma, strateji oluşturma, içerik oluşturma, fotoğraf ve video düzenleme konularının yanı sıra İnstagram ve Faceebook ile ilgili daha geniş kitlelere ulaşılması yeni müşteriler bulunması için yapılması gereken konuları detaylarıyla anlattı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar