Skip Navigation Links

Şampiyon Hocanın Şampiyon Öğrencileri

Serdar Keskin, Avrupa şampiyonluğunu İskenderun'a getirtti.

Şampiyon Hocanın Şampiyon Öğrencileri

Yerel   A+a-

İskenderun Raks Spor Kulübü sporcuları 10-15 Aralık tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleştirilen Muay Thai EMF OPEN CUP 2019 Avrupa şampiyonasında hem ülkemizi hem de İskenderun'u en iyi şekilde temsil ederek, derece ile döndüler. Milli forma altında ringe çıkan 85 kg. Serdar Keskin, Avrupa şampiyonluğunu İskenderun'a getirtti.
Türkiye Muay Thai milli takımına sporcular kazandıran İskenderun Raks Kulübü, Avrupa şampiyonasına da kulüplerinden 6 sporcu katıldı. Kulüp Antrenörü olan Serdar Keskin'in de katıldığı müsabakalarda Raks Spor Kulübü yine en iyi şekilde hem ülkemizi hem de İskenderun'u temsil ederek, dereceler ile döndüler. Yapılan müsabakalar da 85 kg. Serdar Keskin birinci olurken, 71 kg. Baran Köksal ikincilik, 75 kg. Mehmet Ali Alben ve 54 kg. Efekan Erdem üçüncülük elde ettiler.
Elde edilen bu başarının ardından mutluluğunu dile getiren Avrupa Şampiyonu Serdar Keskin, "Milli forma altından ringlere çıkmak ve ülkemi temsil etmek beni çok gururlandırdı. Milli gurur ve inançla çıktığımın her müsabakada rakiplerimi eledim ve ülkeme bende bir Avrupa şampiyonluğu yaşattım. bundan dolayı çok mutluyum. Ayrıca benim eğitim sporcularımın da böylesi zorlu müsabakalarda derece elde etmeleri de beni ayrıca gururlandırdı" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet