Skip Navigation Links

Yılın Son Kampı İskenderun Gençlik Merkezinde

İskenderun Gençlik Merkezinde Yılın son kampı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü ile gerçekleşti.

 Yılın Son Kampı İskenderun Gençlik Merkezinde

Gündem   A+a-

2019 yılını kamplarla geçiren İskenderun Gençlik Merkezi yılın son kampını gerçekleştirerek yeni yıla hazırlanmaya başladı. 20 Aralık Cuma akşamı İskenderun Gençlik Merkezinde gerçekleşen kamp akşamında yine eğlenceli ve renkli dakikalar yaşandı.
Yükseliş Kolejinden gelen 23 öğrenci, Gençlik Merkezinin kapalı spor salonuna kırmızı yelekliler tarafından kurulan çadırlara yerleşerek akşamın startını verdiler. Ateş başında sucuk ekmek yiyerek karınlarını doyuran gençler ısınma oyunlarıyla renklenen akşamda, Tırmanma duvarına tırmanan gençler adrenalin dolu dakikalar yaşadılar. Dart, Balon patlatma gibi farlı oyunlarla geçen akşamda yarışmaları birincilikle tamamlayan gençler madalya ile ödüllendirildi. Ardından Hababam sınıfı filmini izleyen gençler kamp akşamını sonlandırdı.
Yeni güne hızlı bir başlangıç yapan gençler kahvaltının ardından temiz havada egzersiz yapıp Futbol ve Tenis oynayarak kampı tamamladılar.
Güzel ve eğlenceli geçen Kamp akşamı hakkında konuşan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
“ Yükseliş Kolejiyle geleneksel hale getirdiğimiz kamp gecemiz her zaman ki gibi yine eğlenceli ve renkli geçti. Gençlerimizin okul dışında da kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri açısından düzenlediğimiz kamplarımızın bu yıl için sonuncusunu başarılı bir şekilde atlatarak gençlerimizin İskenderun Gençlik Merkezinden mutlu bir şekilde ayrılmış olması bizler için en önemlisi bu anlamda Kırmızı Yelekli Gençlik Merkezi ekibime ve Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet