Skip Navigation Links

İskenderunspor 1967 İlk Maçı Pazar Günü

Spor toto 3.lig 2.gurupta bulunan İskenderun spor 28 ağustos Pazar günü ilk maçına çıkacak olmanın hazırlıklarını adana spor maçıyla özel maç yaparak

Spor   A+a-

 
Spor toto 3.lig 2.gurupta bulunan İskenderun spor 28 ağustos Pazar günü ilk maçına çıkacak olmanın hazırlıklarını adana spor maçıyla özel maç yaparak tamamladı. İskenderun spor Bankaysa takımlarından Adana spor ile özel bir karşılaşma yaparak Pazar günü oynayacağı maçın provasını yapmış oldu.
Adana spor tesislerinden gerçekleştirilen Özel karşılaşmaya Adana spor kulüp Başkanı Bayram Akgül, İskenderun spor kulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyesi Ayhan dik ile Genel kaptan Ajlan Özden maçı birlikte izlediler.
Maça ciddi bir kadroyla çıkan İskenderun spor da teknik ekip Can Güven ve Ender Traş maç öncesi futbolcularla bir bir ilgilenerek onlara yapması gereken konuları anlattılar.
İlk yarının başlamasıyla birlikte iki takımda bir birlerini tartmaya çalışırken Adana spor’un atakları İskenderun spor defansı tarafından kesildi.
İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında ise adana spor rakip kaleye orta sahadan gelmeye çalıştı. Gerçekleştirilen bu baskının 65. dakikasında gelen gole engel olamayan İskenderun spor da golden sonra rakip kaleye baskı arttı ve 80 dakikada İskenderun spor bir penaltı atışı kullanmaya hak kazandı. Penaltıyı Tanju attı ve top direkten döndü.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet