Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor'un Minikleri Gol Şovlarla Şampiyonluk İpini Göğüsledi

10 maçta 9 galibiyet, bir beraberlik alan Yeni İskenderun spor'un U-14 takımı yedikleri 8 gole karşılık 66 gol atarak 28 puanla büyüklerini dahi kıska

Spor   A+a-

Yeni İskenderunspor’un Minikleri Gol Şovlarla Şampiyonluk İpini Göğüsledi

10 maçta 9 galibiyet, bir beraberlik alan Yeni İskenderun spor’un U-14 takımı yedikleri 8 gole karşılık 66 gol atarak 28 puanla büyüklerini dahi kıskandıracak şampiyonluğu elde ettiler.
U–14 liginde C Grubunu lider tamamlayarak Hatay İl Şampiyonluğu için play of maçlarına hazırlanan Yeni İskenderun spor’da yüzler gülüyor.
Gözcüler Belediyespor, Kırıkhanspor, Karayılan Belediyespor, Payas Belediyespor ve Nardüzü Belediyespor takımlarını geride bırakan ve her maçta gol şov yaparak şampiyonluk ipini 66 kez fileleri havalandırarak göğüsleyen turuncu mavili minikler antrenörleri Halil Akuş yönetiminde il şampiyonluğu için aralıksız hazırlanıyorlar. Ligi namağlup olarak tamamladıklarını söyleyen Akkuş, “Amacımız önce Hatay sonra da Türkiye liglerinde şampiyonluğunu elde ederek Anadolu’nun bir takımı olarak dikkatleri bölgemize çekmektir. Bu güne kadar çok sayıda yıldız futbolcunun yetiştiği İskenderun’da çok kaliteli futbolcular bulunmaktadır. Tek isteğimiz bu çocuklarımıza sahip çıkılması ve onların ellerinden tutulmasıdır. Okul dönemi olmasına rağmen hem eğitimi, hem de sporu bir arada götürmeye çalışan miniklerimizin sürekli izlenerek değerlendirilmeleridir” dedi.

04.04.2011


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet