Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kitap Otağı Yayınevi’nden köy okuluna kütüphane

Kitap Otağı Yayınevi’nden köy okuluna kütüphane

Kitap Otağı Yayınevi’nden köy okuluna kütüphane

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın ilk ve tek yayınevi olan Kitap Otağı Yayınevi, “Bir iyilik de sen yap” kitap kampanyası kapsamında Hatay’ın Arsuz ilçesinde bulunan Işıklı Mahallesi Güldane Ataç İlk ve Ortaokulu’nda kütüphane açma hazırlığına başladı.
Sarı Zeybekler Derneği, UMAY Sosyal Sorumluluk Platformu ve İstanbul’da bulunan Mürüvvet Evyap Koleji resim öğretmeni Behiye Yılmaz katkılarıyla oluşturan kütüphane yaklaşık 5000 kitaptan oluşacak.
Kütüphane ile ilgili görüşlerini aldığımız Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç, eğitime destek insanlığa destektir düşüncesi ile köy okullarına kütüphane yapmaya başladıklarını ifade ederek şunları söyledi :
“Köy çocuklarını kitapla buluşturmak amaçlı başlattığımız ‘Bir iyilik de sen yap’ kitap kampanyası kapsamında Arsuz’da bulunan Işıklı Mahallesi Güldane Ataç İlk ve Ortaokulu Kütüphanesinin düzenlemesini bitirdik. Önümüzdeki günlerde kitapların tasnifini ve yerleştirilmesinin ardından kütüphanemizin açılışını yapacağız.
Kütüphanenin düzenlenmesinde bizlere destek olan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt’a, UMAY Sosyal Sorumluluk Platformu Başkanı Mustafa Akıncı’ya ve İstanbul Mürüvvet Evyap Koleji resim öğretmeni Behiye Yılmaz’a teşekkür ediyor, katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.”
Bu arada UMAY Sosyal Sorumluluk Platformu üyeleri gitar eşliğinde söyledikleri şarkılarla öğrencilere eğlenceli bir zaman geçirtmeyi de ihmal etmediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş