Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı'dan Yeni Yıl Konserine Davet

İskenderun Belediyesi, yeni yıl dolayısı ile konser programı düzenledi.

Başkan Tosyalı'dan Yeni Yıl Konserine Davet

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi, yeni yıl dolayısı ile konser programı düzenledi.
Ünlü Sanatçı Emre Aydın, İskenderun Belediyesi’nin düzenleyeceği yeni yıl konserinde şarkılarını İskenderunlular için söyleyecek.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "2020, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz, sevgi barış,huzur ve kardeşlik dolu bir yıl olsun"dedi.
EMRE AYDIN KONSER VERECEK
Düzenlenen yeni yıl proğramı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Kültür ve Sanatsal anlamdaki etkinliklerimize devam ediyoruz.4 Ocak Cumartesi Günü Muhteşem İki Konser İle 2020’ye merhaba diyoruz. Sevilen Sanatçı Emre Aydın ve sevilen şarkılarıyla Fuat İnan sizlerle olacak.4 Ocak Cumartesi Günü Atatürk Anıt Alanında gerçekleşek olan bu muhteşem konserlere tüm halkımız davetlidir. İskenderun’a Değer"dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Atatürk Anıt Alanında 4 Ocak Cumartesi düzenlenecek olan proğram Saat 18:00 DJ Performans başlayacak.Ardından Saat 19:00'da Fuat İnan Konser verecek.Son olarak saaat 20:00'da sahneye çıkacak olan Emre Aydın İskenderunlu hemşerilerimize konser verecek. Büyük coşkunun yaşanacağı konserde Emre Aydın en güzel parçalarını İskenderunlular için söyleyecek. Tüm bölge halkını düzenlenen yeni yıl proğramına davet ediyorum"şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar