Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

Fatih Tosyalı,belediyenin imkanları dahilinde elimizden ne geliyorsa İskenderun Belediyesi olarak kıymetli halkımızın hizmetindeyiz' dedi.

Başkan Fatih Tosyalı Konuklarını Makamında Ağırladı

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,belediyenin imkanları dahilinde elimizden ne geliyorsa İskenderun Belediyesi olarak kıymetli halkımızın hizmetindeyiz" dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi ekonomi topluluğu başkanı Sema Suzan Başaran ve beraberindeki heyet,İskenderun Veteran Masa Tenisi Spor Kulübü Hakemi Bülent Bosnalı, ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve sporcular, Anadolu Diyabet Derneği Başkanı Seyda Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ve Paralimpik halter sporunda olimpiyat şampiyonluğu bulunan Halterci Nazmiye Muratlı ve eşi Muhsin Muratlı; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı makamında ziyaret etti.
Belediye olarak spora ,sporcuya ve sosyal kültürel etkinliklere imkanlar ölçüsünde destek olduklarını beliten Başkan Fatih Tosyalı,"Nazik ziyaretleri için konuklarımıza teşekkür ediyorum.Toplumun farklı kesimlerden bizleri ziyarete gelen vatandaşlarımız çeşitli projeler ve çalışmalar ile ilgili görüşüyor,karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.Aynı zamanda bizlere iletilen sorun ,öneri ve talepleri dinliyoruz"dedi.
Konuklar ise çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı'ya başarılar dileyerek farklı konularda görüş alış verişinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş