Skip Navigation Links

Do Lan Dı Rıl Ma Yın!!!

İskenderun Emniyet Müdürlüğü tarafından İGC Basın Merkezi’nde, “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Do Lan Dı Rıl Ma Yın!!!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Emniyet Müdürlüğü tarafından Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde, “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bilgilendirmeyi yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Hakan Topal, İhsan Başaran ve Ali Ersoy, son yıllarda çok sık rastlanan telefon yoluyla dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyarırken, aynı zamanda içeriğinde link bulunan ‘Ödül kazandınız’ mesajlarına da itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çektiler.
Savcı, polis ve askerin kesinlikle hiçbir vatandaşı arayarak para talep etmesinin söz konusu olamayacağını hatırlatan polis memurları, tüm uyarılara rağmen bu tür dolandırıcılık mağdurlarının sayılarının her geçen gün arttığına vurgu yaptılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde gazetecilere, dolandırıcılık yöntemleri ve vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlar konularında detaylı bilgiler veren polis memurları, “dolandırıcılar, teknolojinin tüm nimetlerini kullanırken, ikna kabiliyeti çok yüksek kişiler olarak vatandaşı korkutmak suretiyle ikna edebiliyorlar. Unutulmamalıdır ki; Savcı, polis, asker, kesinlikle vatandaştan para talep etmez! İkna kabiliyeti yüksek birisi, vatandaşı telefonda korkutmak suretiyle verilen banka hesabına istenen tutarı yatırmaya zorluyor. Maaleseftir ki, bu tuzağa hala insanlarımız düşebiliyor. Bu durumlarda kesinlikle dolandırıcıların tuzağına düşülmemesi gibi, polisten yardım istenmesi çok önemli.” Dediler.
 
 
 
Do Lan Dı Rıl Ma Yın!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet