Skip Navigation Links

'Spor Gençlerimizi Uyuşturucudan Uzaklaştırır'

Judo karşılaşması için kentimize gelen KKTC Judo Federasyon Başkan Yardımcısı ve judo antrenörleri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'i ziyaret etti

Spor   A+a-

 
Spor Gençlerimizi Uyuşturucudan Uzaklaştırır
Judo karşılaşması için kentimize gelen KKTC Judo Federasyon Başkan Yardımcısı ve judo antrenörleri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
30.Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında judo karşılaşması için kentimize gelen KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkan Yardımcısı Kürşat Dünki, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkan Yardımcısı Kürşat Dünki’ye, Judo Akdeniz Bölge Sorumlusu Abdurrahman Güler, Judo Antrenörü Cevdet Ekinci, Milli judocular Uğur Sundur ve Abdurrahman Altan, Festival Tertip Komitesi üyesi Kemal Sonay, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporun önemine değinerek, “Gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmanın en iyi yolu spordur. Bizde bu bilinçle spor etkinlikleri düzenliyor ve spor tesisleri yapıyoruz. Festival etkinliklerinde de sportif etkinliklere ağırlık verdik” dedi.
KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş adına, İskenderun’da buz pateni ve tenis kortu ve diğer bölümlerden oluşan çok büyük bir spor tesisi yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yakında hizmete açılacağını söyledi.
Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer’in hazır bulunduğu ziyarette, sporun ruhen ve bedenen geliştirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, savunma sporu olan judonun kişinin özgüvenini arttırdığını kaydetti.
KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkan Yardımcısı Kürşat Dünki de yaptığı konuşmasında, sporun yararlı ve önemli olduğunu belirterek, “Spor zekayı ve kabiliyeti arttırır. Bazı kişiler çocuğunun spor yapınca derslerinden geri kalacağını düşünürler. Oysa ki spor dersteki başarısını ve kişinin özgüvenini arttırır” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarına, İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkan Yardımcısı Kürşat Dünki, İskenderun albümünü dikkatle inceledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet