Skip Navigation Links

Kızlar ödüllendirildi

İskenderun'da Haydi Kızlar Futbola Kampanyasına Katılan Öğrenciler Ödüllendirildi

Spor   A+a-


 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında dün Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak olarak yürüttüğü ve futbolu desteklemek, geliştirmek ve tabana yaymak amacıyla gerçekleştirilen "haydi kızlar futbola" kampanyası çerçevesinde kampanyaya katılan öğrencilere ödül verildi.

Törende İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu, Dumlupınarspor kulübü başkanı Halil İbrahim Kocadölü ve Türkiye Futbol federasyonu yetkilisi bulundu.
Ödül töreni öncesi konuşma yapan İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu bu tür etkinliklerin yapılmasında ve desteklenmesinde kendilerinin de payı olmasından mutlu olduklarını ve öğrencileri ve ailelerini etkinliklere katıldıkları için tebrik ettiğini belirtti. Dumlupınarspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kocadölü ise "Biz takımımıza güvercinler dememizde ki amacımız İskenderun'un dünyaca ünlü güvercinini tekrar hatırlatmak ve İskenderun'un adına yakışır bir takım olduğumuzu göstermek amacıyla "Güvercinler" dedik. Takımımız bizim yüzümüzü kara çıkartmadı."dedi.
Okul takımı kaptanları ve Beden Eğitimi hocalarının ödüllerini İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu kendisi takdim ederken kampanyaya katılan öğrencilerin ödüllerini ise basın çalışanları verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet