Skip Navigation Links

Vatan Partisi Öncü Kadın Kurultayını Gerçekleştirdi

Vatan Partisi ilçe kurultaylarından sonra kadın kurultayını da tamamladı.

Vatan Partisi Öncü Kadın Kurultayını Gerçekleştirdi

Yerel   A+a-

Vatan Partisi Hatay Öncü Kadın Kurultayını Hatay il binasında gerçekleştirdi. Vatan Partisi ilçe kurultaylarından sonra kadın kurultayını da tamamladı.
Vatan Partisi Öncü Kadın Kurultayına Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı’da katılarak, Öncü Kadın Kurultayında divan başkanlığı yaptı.
Hatay il binasında gerçekleşen kurultaya Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve il yöneticileri hazır bulundular.
Kurultayda Meltem Ayvalı, kurultayda kadınlara “Şimdi fırsat dönemindeyiz, bunun için görev başına diyoruz.” Diyerek, bütün katılanların mücadele alanlarına inmelerini istedi.
Ayvalı “ Biz öncü kadın ve partimiz Ergenekon, balyoz gibi FETÖ operasyonlarını geri püskürttük. Türk Ordusunu, yurtseverleri ve partimizi özgürleştirdik. Amerika’nın büyük tertibini çökerten bir partiyiz. Bu anlamda Amerika’ya karşı direnişin, mücadelenin önderleriyiz” dedi.
AKP’nin geçmişinden farklı olduğunu da dikkat çeken Ayvalı “AKP artık Amerikan emperyalizmine, PKK terör örgütüne ve FETÖ’ye karşı bizim cephededir. AKP’den FETÖ’cüler Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ayrılarak ayrı parti kuruyorlar. Yine MHP’den İYİ Parti çıkmıştır. CHP dersen HDP ilişkisi yüzünden kaynamaktadır.
Dünya çapında milli devletlerle, emperyalizm arasında çatışmalar sürmektedir. Milli Devletler Türkiye, İran, Irak ve Suriye Amerikan emperyalizmine karşı direniyor ve Amerika yenilmiştir. Amerika’nın Avrupa ile sorunları derinleşmiştir. Avrupa, Avrasya ile ilişkisini güçlendirmektedir.
15 Temmuz FETÖ saldırısı püskürtüldü. PKK Türkiye içinde ve bölgemizde Türk Ordusu tarafından ezilmiştir. Amerika iki piyonunu ezilmekten kurtaramamıştır. Diyarbakır anneleri ise PKK’nın siyasi partisi HDP’nin maskesini düşürmüştür. Bütün bunlara Vatan Partisi önderlik etmiştir. Partimizde de iki çizgi mücadelesi sürmektedir. ‘Aynı Gemideyiz’e karşı çıkanlar, bulunmaktadır. Yine Dersim meselesinde yanlış hesaplar içinde olanlar vardır.
Özetlersek, Vatan Partisi uluslar arası alanda devletler ve toplum katında etkili olmuş ve önemli katkılarından ötürü parti büyümüştür. Bu gün devrimci atılımlarla Amerikan emperyalizmine karşı Vatan Savunması temelinde mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Hatay Kurultayında Öncü Kadın Hatay İl Başkanlığına: Eğitimci Serap Zehal, yönetim kurulu üyeliklerine: Leyla Erk, Atiye Döner, Raziye Bedir, Fatma Keltoş, oylama sonunda yönetime geldiler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet