Skip Navigation Links

'Spor Yapanın Doktora İhtiyaçı Olmaz'

İskenderun Belediyesi Yaz Okulu Yüzme Kursu İkinci Dönem Çalışmaları Dün Başladı.

Spor   A+a-

İskenderun Belediyesi Yaz Okulu Yüzme Kursu İkinci Dönem Çalışmaları Dün Başladı.
İskenderun Belediyesi yaz okulu yüzme Kursu 2. dönem çalışmalarını Belediye Başkanı DR. Yusuf H. CİVELEK, medya ve velilerle birlikte izledi. 30 Haziranda başlayan 1.dönem çalışmaları 23 Temmuz cumartesi günü itibariyle tamamlandı. Yoğun talep olan yaz okulu yüzme kursları 3 dönem olarak düzenlenmişti. 26 Temmuzda başlayan 2.dönem çalışmalar 19 ağustos ta tamamlanacak.
Çalışmaları izleyen Belediye Başkanı DR. Yusuf H. CİVELEK velilere ve çocuklara hitaben yaptığı konuşmada İskenderun’da spor tesislerinin artırılacağı müjdesini verdi.
Çocuklara spor faaliyetlerine katıldığı, velilere de çocuklarını desteklediği için teşekkür eden Başkan Civelek ‘sporun birçok dalı vardır bunların önemlilerinden biride yüzmedir belediye sizin yakında çok daha büyük spor tesisleri açacağız. Önümüzdeki aylarda tesislerimiz hizmetinizde olacaktır’.dedi
 
Belediye Başkanı konuşmasında kurslara katılan çocuklara ‘Yüzme en iyi spor dallarından biridir. Vücudun bütün kasları çalıştırır, Yüzmeyi öğrenin diyerek tavsiyede bulundu. Kapalı yüzme havuzu sorumlularının çocuklarımızın sağlığı açısından hijyen şartlarına önem verdiğini belirten Başkan, öğretmenlere ilçe spor gençlik müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
Başkan konuşmasında velilere seslenerek ‘spora ağırlık verildiğinde çocuklarımızın en büyük sorunu olan uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzaklaşacağını, sporun bedeni ve ruhu geliştireceğini, sporda başarılı olanın hayat mücadelesinde de daha başarılı olacağını spor yapan bir insanın doktora daha ihtiyacı olacağını belirtti.’
29.festivalin spor etkinliklerinde 1400 çocuğun 140 takım halinde yarıştığını, bu arada birbirleriyle tanışıp kaynaştığını vurgulayan Belediye Başkan sporun barışı ve kardeşliği güçlendirdiğini söyledi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet