Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor:3 Arşinspor :0

Spor toto 3.ligindeki temsilcimiz İskenderunspor kendi evinde oynadığı hayati maçı kazanarak derin bir nefes aldı.

Spor   A+a-

 
 
 
Spor toto 3.ligindeki temsilcimiz İskenderunspor kendi evinde oynadığı hayati maçı kazanarak derin bir nefes aldı.
Gurupta kimin küme düşüp düşmeyeceğinin karmaşası sürerken iskenderunspor ise kendini daha sağlama almak için Kendi evinde oynayacağı Arşin maçını kazanmak için saha içerisinde yapılmasa gereken ne varsa onu yapmaya çalışarak galibiyete üç golle gitti.
Maça Arşinspor başladı.
Sahada basmadık yer bırakmayan İskenderunspor maçın başlaması ile birlikte rakip keleye yüklendi.8.dakikada ise ferdinin sağ korner çizgisinin oradan yaptığı ortada boşa düşen topa Hakan Bahran güzel bir kafa vuruşu ile takımın ilk golünü attı. Bu golün ardından ise İskenderunspor rakibi Arşin karşısında üstünlüğünü elinde bulundururken 10.dakikada yapılan ortaya İsmail ile hakan birlikte vurmaya kalkınca top auta çıktı.
18.dakikada ise yapılan ortaya röveşata yapan hakan topu direğin yanından auta yolladı.
20.dakikada ise iskenderunspor kalesinde en büyük tehlikeyi Arşinsporlu murat aydın oluşturdu. Kaleci savaşla karşı karşıya kalan Aydın kaleye sert şut çekti. önce kaleci savaşın parmaklarına ardından direkten dönen top ise Arşin sporlu Ahmet’in önünde kaldı çok güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturması beklenirken çizgi üzerinde ise Ferdi Zemzem sakatlanmayı bile göze alarak topa rövanşta yaparak kornere çeldi.bu pozisyondan sonra ise rakip takım İskenderunspor kalesine yüklenmeye başladı.
24.dakikada yetkin topa güzel bir vuruş yaptı ancak topu İsmail uzaklaştırdı.42.dakikada hakan Çakın tapa sert vurdu İbrahim topun önüne kendini attı ve top taca çıktı. Bu pozisyondan sonra ise ilk yarı iskenderunspor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya İskenderunspor başladı. İlk yarıda oynadığı güzel futbolu da sahaya yansıtmak isteyen ve daha çok gol atarak işini riske sokmak istemeyen İskenderunspor’da baskı arttı.
46.dakikada ise İskenderunspor kalesi ile karşı karşıya kalan Ahmet topu kaleci savaşın üzerinden atmak istedi savaşın son anda teması ile top kornere gitti. Bu pozisyondan faydalanamayan Arşin 47,dakikada Abdullah’ın güzel pası ile buluşan Hakan Bahran, iki oyuncuyu da çalımlayarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetmiş oldu. Baskısını daha da artıran İskenderunsporda teknik sorumlu Can Güvenoyundan Onur Yanğın’ı alarak yerine Genç emre Yakut’a görev verdi.
69.dakikada ise Hakan Bahran bir kez daha sahneye çıkarak üçüncü golünü atmak üzereyken top direkten döndü. Bu topa iyi takip eden Emre ise topun gelişine kafasını uzatarak karşılaşmanın üçüncü ve son gülünü atmış oldu.
Dakikalar 75’i gösterdiğinde ise rakip oyuncuya faul yaptığı gerekçesi ile ikinci sarı kartı gören İbrahim sürer kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Sakat sakat sahada oyun mücedelesi sürdüren Kaptan İsmail Şapkalının yerine Osman, girerken iki golle takımın galibiyetinde önemli rol oynayan Hakan’ın yerine ise Anıl köybaşı girdi.
Maçın son dakikalarında ise geliştirilen bir çok pozisyonda iki takımda başarılı olamayınca İskenderunspor kendi evinde oynadığı maçı üç golle kazanarak üç puanı almış oldu.alınan bu galibiyetle kentimizin temsilcisi ise kümede kalma adına önemli bir başarıya imza atmış oldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar