Skip Navigation Links

Kartalspor'un önü hakemle kesildi

Üçüncü lige yükselme maçlarına katılan Kartalspor'un Kayseri Pansu Şekerspor'a yenilmesinin yankıları devam ediyor. Medyaspor adlı internet sitesi, Ka

Spor   A+a-

Üçüncü lige yükselme maçlarına katılan Kartalspor’un Kayseri Pansu Şekerspor’a yenilmesinin yankıları devam ediyor. Medyaspor adlı internet sitesi, Kartalspor’un elenmesine geniş yer verirken, bir skandala işaret etti.
Kartalspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, hakem skandalının Medyaspor ‘un Gölge hakem köşenizde çıkan ‘GTK çalışıyor’ yazısıyla gündeme getirildiğini belirterek “Bu yazının uzantısı olarak Kayseri Pansu Şekerspor’un 3.lige yükselme maçlarında nasıl kollandığını anlamamak komik olur. İskenderun Kartalspor’u 1-0 ile hakem yardımıyla eledikten sonra Pansu, 2.maçını Özmuşspor ile oynadı. Maçın bitimine 3 dakika kala Muş takımı 2-1 galip iken Pansu atağında bariz auta çıkan top ki yardımcı hakem aut veriyor ama orta hakem korner kararında ısrar ederek yaratılacak bir karambol golü ile maçın neticesine tesir etmek istiyor. Kullanılan korner atışı tekrar aut oluyor ama hakemimiz tekrar korner vererek son dakika karambol golüne davetiye çıkartıyor. Son atılan korner vuruşundan gelen top Muş takımının ağlarında gol olunca ortalık karışıyor. Muş’lu oyuncular itiraz ediyor ve bir oyuncu kırmızı kart görüyor. Kırmızı kart gören oyuncu böylesine önemli bir müsabakada haksızlığa isyan ederek orta hakemi dövüyor. Hakemimiz soyunma odasına kaçarak maçı tatil ettiğini ayrıca 6 Muşspor oyuncusuna daha kırmızı kart ile ihraç ettiğini rapor ediyor” dedi.
Maçın hakeminin Malatya bölgesinden Kürşat isimli bir hakemin babasının da hakem eğitimi bölge sorumlusu olduğunu belirten Başkan Uysal, “Dedikodular, Kayseri Pansu Şekerspor tarafından hakem’e 50 bin TL teklif edildiği şeklinde. Beyaz sayfa açan TFF bunlara ne diyecek merak ediyoruz. Bütün uğraşları Kayseri Pansu Şekerspor’u 3.lige çıkarmak. 2,5 trilyon para harcamışlar, çıkamazlarsa hüsran olur” ifadelerini kullandı..
İKİ YIL ÖNCE DE KARTALSPOR’U ELEDİ
Sedat Uysal, bu konuda ne yapacaklarını bilemediklerine dikkat çekerek “İskenderun Kartalspor’un, Pansu Şekerspor maçında müsabaka hakemi Elazığ bölgesinden M.Burak Er tarafından önü kesildi. Ne ilginç bir tesadüf ki aynı Burak Er iki sezon önce Ş.Urfa’da Diyarbakır Bağlar Vuralspor ile final maçına çıkan İskenderun Kartalspor’un aynı şekilde yanlı tutumlarıyla yönettiği maç sonucu elenmesine neden olmuştur. Kim bilir Burak Er belki de MHK ve TFF’nin tetikçisi olarak bu müsabakalara atanmıştır. TFF’nin özellikle Malatya bölgesinde bu grupta yapılan müsabakaları gözden geçirmesini ve bize göre TFF GTK Üyesi Musa Soykarcı’nın hazırladığı bu tezgahı ortaya çıkarmasını bekliyoruz. Cumhurbaşkanı bizim memleketten değil diye, ya da biz 2,5 trilyon yerine 155 milyar harcadık diye elenmemiz mi gerekiyor? Yazık, çok yazık! Kime kimlere güveneceğiz biz” şeklinde tepkisini dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet