Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gönüllerdeki Vali’ye Gittiler

İskenderunlu Muhtarlar, eşine az rastlanır vefa örneği sergilediler.

Gönüllerdeki Vali’ye Gittiler

Yerel   A+a-

Hatay’da görev yaptığı süre içerisinde toplumun herkesimine dokunan, adaletin terazisini, devletin şefkatini, halkın talep ve beklentilerini mesai mefhuhu gözetmeksizin hissettiren Kilis Valisi Recep Soytürk’ü ziyaret eden İskenderunlu Muhtarlar, eşine az rastlanır vefa örneği sergilediler.
İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ile 45 Mahalle muhtarı ilçe kaymakamlığı görevinden Kilis’e Vali olarak atanan Recep Soytürk’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaklaşık 5 yıl, ardından İskenderun’da da bir buçuk yıl görev yapan ve kısa sürede tüm kentin her kesiminin gönlünü kazanan Kaymakam Recep Soytürk, geçen yıl Valiler kararnamesiyle Kilis valisi olmuştu.
Görev yaptığı yerlerde toplumun her kesimine dokunan ve çok iyi diyaloglarıyla hafızalarda derin iz bırakan Kilis Valisi Recep Soytürk İskenderun’un 45 Mahalle Muhtarını konuk etti.
İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç beraberindeki muhtarlarla Kilis Valisi Recep Soytürk ile hasret giderdiler, karşılıklı sohbet ettiler.
Vali Soytürk, görev yaptığı yerler arasında İskenderun’un çok önemli yer tuttuğunu, ilçe halkı ve her kesimiyle kurdukları dostlukların, komşu il valisi olmasına karşın daha da pekişerek devam ettiğini, diyaloglarının artarak devam etmesinden çok memnun olduğunu dile getirdi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç de İskenderun’da selamlar getirdiklerini ifade ederek Vali Recep Soytürk’e hem hayırlı olsun, hem de görevinde başarılar dilemek istediklerini söyledi.
İskenderunlu muhtarlarla karşılıklı sıcak sohbet etme imkanı bulan Vali Soytürk’e Dernek Başkanı Ali Rıza Kekeç, günün anısına duvar saati ve Atatürk Anıtı fotoğrafı takdim etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar