Skip Navigation Links

İskenderun Tia Bilardo Turnuvası Sona Erdi .

Birincilik Kupası Malatya'ya Gitti.

Spor   A+a-

.com/etiket/iskenderun/" target="_blank">İskenderun’un Profesyonel bilardo salonu TİA’ da düzenlenen Türkiye geneli, Özel Üç Band Bilardo Turnuvası başarıyla sona erdi. Şampiyonluk kupası Malatya’ya gitti.

Türkiye genelinde profesyonel bilardo ustalarının da katıldığı üç band bilardo turnuvası 10-11 Nisan tarihlerinde İskenderun’un tek profesyonel özel bilardo salonu TİA’da gerçekleşti. İskenderun’lu bilardo severler tarafından yoğun ilgi gören turnuva’ya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden profesyonel sporcular katıldı.

Türkiye çapında çeşitli illerden gelen 48 sporcunun karşı karşıya geldiği ve iki gün süren turnuva sonunda şampiyon olan Malatya bölgesinden Erkan AKDI, rakiplerini eleyerek birincilik kupasını kazandı. İkincilik kupasını Kahramanmaraş’tan Şemsettin AZİMLİ kazanırken, Üçüncülüğü Hatay’dan Ahmet ALIŞ ve Dördüncülüğü de Malatya’dan Aykut ERTUNÇ kazanarak kupalarını aldılar.

Eleme usulü gerçekleşen karşılaşmaların sonunda turnuva’nın şampiyonu olan Erkan AKDI, rakiplerini, faklı yenilgiye uğratarak elerken performansıyla da izleyenlerin ilgi odağı oldu. Türkiye genelinde artistik bilardo klasmanında kariyer sahibi olan Erkan AKDI, İzleyenlerin istekleri doğrultusunda turnuva bitiminde yaptığı gösteriyle de izleyenlere bilardo seyir keyfi yaşattı.

TİA Bilardo salonu işletmecisi, profesyonel bilardocu Bülent AŞKAR, İki gün süren turnuvayla ilgili olarak, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen profesyonel bilardo sporcularını ağırlamaktan memnuniyetini ifade etti. AŞKAR, “kısıtlı olanaklara rağmen İskenderun’a profesyonel bir bilardo salonu kazandırmanın ve kendi olanaklarıyla böyle bir turnuvaya evsahipliği yapmanın gururunu yaşadığını” belirterek, bundan böyle de “destek ve ilgi gördükleri taktirde Türkiye ve Dünya çapındaki bilardocuları İskenderun’da ağırlayabileceklerini söyledi.
Bülent AŞKAR, Bilardo Sporunun beden ve beyin sporu olarak daha geniş kitlelere tanıtımı için gayretlerinin devam edeceğini de belirtti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet