Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor Deplasmanda Üzdü Geçti 0-4!!!

Spor toto 3.liginde mücadele eden İskenderun spor Pazar günü Trabzon temsilcisi Yalı spor ile Yavuz Selim stadyumunda karşı karşıya geldi.

Spor   A+a-

Spor toto 3.liginde mücadele eden İskenderun spor Pazar günü Trabzon temsilcisi Yalı spor ile Yavuz Selim stadyumunda karşı karşıya geldi. Öner Fırat’ın yönettiği maçın Yardımcılıklarını ise Nihat Özdayı, Kenan Koç yaparken dördüncü hakem ise Murat Üstünol oldu.
Pazar günü saat 15 00 da Trabzon Avni Aker stadı yan sahasında Yalı spor ile İskenderun spor Karşı karşıya geldi.
Deplasmandan puan yada puanlar almak için Trabzon’a giden İskenderun spor Teknik Direktör Can Güven ve Yardımcı Antrenör Ender Tıraş’ın verdikleri taktikleri soyunma odasında dinleyen Futbolcular sahada verilen görevi yerine getiremeyince Yalı spor İskenderun spor kalesine yüklenmeye çalıştı.
İlk yarıda pozisyon üzerine pozisyon bulan ancak kaleci savaş ve savunma oyuncularının müdahalesi sonucu uzaklaşan top bir türlü İskenderun spor yarı alanından çıkmadı.
İlk yarının bitimine 5 dakika kala dakikalar 40 gösterdiğinde Yıla spordan Eren topa sert vurdu kaleci savaşın ellerine çarpar top filelerle buluştu ve ilk yarı 1–0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda ise oyuncu değişikliklerini yapan İskenderun spor İsmail Şapkalının yerine Özgür Bayar’ı Ahmet Özen’in yerine ise Hakan Tümkaya’yı aldı.
İkinci yarıda da oyun kuramayan İskenderun spor maçın orta Hakemi Öner Fıratın da zaman zaman hatalı kararları İskenderun spor’u oyun anlayışından uzaklaştırdı.
İkinci yarının başlarında dakikalar 50 yi gösterdiğinde Onur’un attığı golle Yalı Spor Durumu 2-0 yaptı.
İskenderun sporlu futbolcuların sahadaki mücadeleleri yeterli olmayınca rakip takım sahada sert futbol oynamayı tercih etti. Maçın hakeminin de buna müsamaha göstermesi maçın şeklini bir anda değiştirdi. Dakikalar 55 gösterdiğinde Bünyamin ikinci sarı kartı görü ve kırmızı kartla oyun dışına alındı.
55.dakikadan sonra on kişi kalan takımın morali de bozuldu.10 kişi olan rakibin üzerine gelen Yalı spor 64.dakikada Zekeriya,86 da ise yine Eren İskenderun spor’un filelerini havalandırdı. İskenderun spor Trabzon deplasmanından 4–0.gibi farklı bir mağlubiyetle iskenderun’a döndü. Yaşanan bu ağır mağlubiyetin ardından kimsenin ağzını bıçak açmazken futbolcuların da oldukça üzgün oldukları görüldü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet