Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mansuroğlu Yeniden Aday!

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ikinci dönem başkanlık için yeniden aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Mansuroğlu Yeniden Aday!Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ikinci dönem başkanlık için yeniden aday olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıkladı.
CHP İskenderun İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında ikinci dönem başkanlığı için delegelerin ve tüm CHP’lilerin desteğine talip olduğunu belirten Yusuf Mansuroğlu açıklamasının devamında şöyle dedi: “Yaklaşık 4 yıldır, şerefle, gururla, üzerimde taşıdığım CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) ilçe başkanlığı görevini Pazar günkü kongreden tekrar sizlere teslim edeceğim ve bunun akabinde benimle ilgili düşüncelerinizi orda alacağım. Çünkü sizden kopuk olmamın, sizin desteğiniz olmadan burada olmamız mümkün değil. Ben öncelikle şunu söylüyorum; ben mücadeleden geldim, ben sokaklardan geldim, hepinizin içinden. Kardeşiniz, abiniz, kimi benden çok küçük kızlarımız, evlatlarımızın babası konumundayım. Bir Cumhuriyet İlçe Başkanı olduğum kadar hepinizin de yakın arkadaşıyım, dostuyum. Bunu böyle bilin, çünkü ben sizden öyle görüyorum. 3 gün önce bana burada seni asla satmayız, satarsak ne olalım diyen arkadaşlarım, ki çok karşı çıktığım bir olaydır seni asla satmayız, satarsak ne olalım diyen arkadaşlarımı sizlere havale ediyorum” diyerek sitemli konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mansuroğlu Yeniden Aday! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş