Skip Navigation Links

İnsan Odaklı Çalışıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak insan odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İnsan Odaklı Çalışıyoruz

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak insan odaklı çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Başkan Fatih Tosyalı,"10 Aralık İnsan Hakları Günü ve Demokrasi Haftası" münasebetiyle ilçemizin adli erkânı, İlçe İnsan Hakları Kurulu'nun üyeleri ve yerel yöneticilerimiz ile bir araya geldi.
Belediye 3 nolu sosyal tesislerinde düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin ile İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri katıldı.
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,” 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeni ile Kaymakamımız ile birlikte İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldik. İlçe İnsan Hakları kurulumuzun faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle, Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.
Düzenlenen toplantıda İlçe İnsan Hakları Kurulunun çalışmalarına yönelik genel bir değerlendirme yapılmasının akabinde kurul üyelerinin görüş ve önerilerine yer verilerek, İnsan odaklı görüşmeler yapıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet