Skip Navigation Links

Esnaf Dostları Halk Bankası’nda Buluştu

piyasalardaki son gelişmeler ve esnafların durumunu konuştular.

Esnaf Dostları Halk Bankası’nda Buluştu

Gündem   A+a-

İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ve Kooperatif Müdürü Filiz Akın Kaynak, İskenderun Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Duran Güçlü ile Müdür Yardımcısı Mustafa İsmet Çelebi’yi ziyaret ederek piyasalardaki son gelişmeler ve esnafların durumunu konuştular.
1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, esnaf dostu Halk Bankası’na Şube Müdürü Duran Güçlü’nün şahsında teşekkür ederek, kooperatiften kredi kullanan esnafların işlemlerinin süratli bir şekilde yapılması konusunda özel çaba sarfeden tüm çalışanlara da teşekkür etti.
Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Duran Güçlü de, her zaman esnaf dostu olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, esnaflara kredi verirken işlerine yatırım yapmalarını tavsiye ettiklerini söyledi.
Tüm işlerinde Halk Bankası’nı tercih eden esnaflara teşekkür eden Duran Güçlü, herkese bol kazançler diledi ve yine esnafın can simidi 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalat Kooperatifi çalışanlarına Başkan Şaban Kekeç’in şahsında teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet