Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Hafta içi çalışmalarını yoğun bir şekilde geçiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hafta sonları da aynı tempoda çalışmaya devam ediyor.

Başkan Tosyalı’dan Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Gündem   A+a-

Hafta içi çalışmalarını yoğun bir şekilde geçiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hafta sonları da aynı tempoda çalışmaya devam ediyor.
Sık sık kentte düzenlenen etkinliklere, faaliyetlere katılan Başkan Fatih Tosyalı, vatandaşları iyi günde kötü günde yalnız bırakmıyor.
SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞI YARIŞMASINA KATILDI
İlk olarak İskenderun Belediyesi, (İSTE) Deniz Bilimleri Fakültesi ve Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü işbirliği ile belediye 3’nolu sosyal tesislerinde düzenlenen sportif olta balıkçılığı yarışmasına katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Rektörümüz ve Belediye başkan yardımcılarımız ile birlikte sportif olta balıkçılığı yarışmasına katıldık. İlginin yoğun olması bizleri sevindirdi. Belediye olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz ”dedi.
MEVLİDİ ŞERİFE KATILDI
İskenderun Kilis Kültür Derneği tarafından okutulan mevlidi şerifede katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın cümle geçmişlerimize rahmet eylesin ”dedi.
DÜNYA SİVİL HAVACILIK GÜNÜ ŞENLİKLERİNE KATILDI
İskenderun Teknik Üniversitesinde Dünya Sivil Havacılık Günü Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Grup 27 konserini Rektörümüz, Belediye Başkan Yardımcımız ve sevgili üniversiteli öğrencilerimiz ile birlikte dinledik. Katılımlarından dolayı Grup 27'ye teşekkür ederek üniversite öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledik ” şeklinde konuştu.
TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Daha sonra kentte vefat eden vatandaşların ailelerine ziyaretlerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı ,Güzelçay’da Merhum Şakir Bebek’in ailesine,Akçay’da Merhum Mehmet Mustafa Çilingir ve Merhume Sultan Bastık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
Başkan Tosyalı daha sonra düğün ve nişan merasimlerine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet