Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Güzellikleri İstanbul'a Taşınıyor

Hatay'ın Güzellikleri İstanbul'a Taşınıyor

Hatay'ın Güzellikleri İstanbul'a TaşınıyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, UNESCO tarafından Gastronomi Kenti seçilen; sahip olduğu tıbbi, aromatik ve endemik bitki türleriyle EXPO’ya hazırlanan Hatay’ın güzelliklerini İstanbul’a taşıyor.
Hatay’ın sahip olduğu değerleri ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak için çaba harcayan Başkan Savaş, ‘Medeniyetler Bahçesi’ temasıyla 2021 yılında Hatay’da gerçekleşecek EXPO’nun kent ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkıları yerli ve yabancı yatırımcılarla paylaşacak.
Başkan Savaş, Hatay’ın umut vadeden geleceğinde EXPO 2021’in yerini, gayrimenkulün büyük buluşması olarak adlandırılan RE360 fuarında katılımcılara tüm detaylarıyla aktaracak ve şehrin var olan turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne serecek.
Yüzlerce yatırımcı, finans kuruluşu ve kamu temsilcisi ile birlikte gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geleceği büyük buluşma, 10-11 Aralık günleri Beşiktaş Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek ve Hatay’ın geleceğe ilham veren projeleri RE360’ta bir kez daha görücüye çıkacak.
 
 
Hatay'ın Güzellikleri İstanbul'a Taşınıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar