Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Süren'in favorisi Beşiktaş..

Galatasaray Kulübünün eski Başkanı Faruk Süren, Gayrımenkul varlıklarını kontrol için geldiği İskenderun'da, gazeteciler cemiyetini ve Belediye Başka

Spor   A+a-

Galatasaray Kulübünün eski Başkanı Faruk Süren, Gayrımenkul varlıklarını kontrol için geldiği İskenderun’da, gazeteciler cemiyetini ve belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Halinden memnun olduğunu belirten Süren, GS’de Başkanlığı düşünmediğini söyledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini gezen, Başkan Şehmus Aslan’dan bilgiler alan Faruk Süren soruları cevaplandırdı. ‘Galatasaray futbol takımına tekrar başkan olur musunuz? Sorusuna Süren “Böyle bir düşüncem yok. Ben şuan ki durumumdan memnunum” dedi.
Sivas ve Beşiktaş arasında geçen çekişmeli rekabet hakkında da değerlendirme yapan Süren, “Beşiktaş’ın Fenerbahçe galibiyeti kendileri için sevindirici oldu. Sivas’la aralarında bir puan fark var. Ama şuan Sivas’ta bir stres havası var. Neden çünkü Sivas’ta bugüne kadar şampiyonluğu tatmış bir futbolcu bile yok. Fenerbahçe’nin Beşiktaş’la oynadığı maçı kaybetmesinin en büyük nedenlerinden biri de buydu, stres yapmalarıydı. Şimdilik Sivas’ın da Beşiktaş’ın önünde oynayacakları maçlar, haftaya ikisi de Ankara’da maç oynayacaklar. Bana sorarsanız Beşiktaş bu konuda biraz daha avantajlı” diye konuştu.
Faruk Süren daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Yeni seçilen bir başkan olduğu için Civelek’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Süren başkanlıktaki değişimin şehre yansıyacağını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş