Skip Navigation Links

Haftanın Spor Gündemi

Efsane Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından grubunda şampiyon olup, Hatay (U-14) ligi 4. lü finallere katılmaya hak kazandı.

Haftanın Spor Gündemi

Spor   A+a-

Erzin Spor'a yapılan haksızlığa karşı Teknik Direktör Okan Kopan Açıklamalarda bulundu ;
Bukadar ucuz ve kolay olmamalı.Futbolun doğal skorunu kabullenecek ve kazanan ekibi tebrik edecek kadar futbol kültürüne sahip olduğumu düşünüyorum.Bugun oynadığımız müsabakada 1.0 önde iken verilen iki düzmece penaltı ile maç kazanmak kısa vadede Serikspora ve hakem triosuna kazandırabilir fakat uzun vadede fazlasıyla kaybedeceklerine inanıyorum.Oyuncularimın alın terlerinin kulübümün emeklerinin çalındığı bugün bu sonucu hazırlayan ve bunda emeği olan her bir kişiyi lanetle kınıyorum...
 
 
 
 
REYHANLI BELEDİYE 1 MERSİN B.Ş.BELEDİYE 0
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Reyhanlı Belediye Spor, Tayfur Sökmen stadında yapılan karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediye Spor'u Kadir Mertkan Cerrah'ın attığı golle 1-0 yendi. Reyhanlı Belediye Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 20'ye yükseltti.
 
 
 
KAYRA SPOR'UN GENÇLERİNİN LİDERLİK KEYFİ
2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-16) Gençler ligi (C) Grubunda yer alan İskenderun Kayra Spor'un gençlerinin başarılı çıkışı devam ediyor. İskenderun Kayra Spor, İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Poyraz Spor'u 2-0 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor'un iki golünü de Ömer Ateş attı. İskenderun Kayra Spor, puanını 37 ye yükselterek grupta liderliğini sürdürüyor.
 
 
İSKENDERUN EFSANE FİNALLERE KALDI
2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) Ligi (D) Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor, Karaağaç Spor'u 4-1 mağlup etti. İskenderun Efsane Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından grubunda şampiyon olup, Hatay (U-14) ligi 4. lü finallere katılmaya hak kazandı.
 
 
 
İSKENDERUN KAYRA SPOR 3 KIRIKHAN SPOR 0
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler ligi (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan Spor'u 3-0 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor'un gollerini Mehmet Tüfekçi, Renaz Akdemir ile Yusuf devecioğlu attı.
Alnan bu sonucun ardından İskenderun Kayra Spor, puanını 28'e yükseltti. Haftayı yenilgiyle kapatan Kırıkhan Spor ise 22 puanda kaldı.
KARAAĞAÇ SPOR 4 PAYAS SPOR 0
Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Karaağaç Spor, Payas Spor (U-19) takımını 4-0 mağlup ederek puanını 25'e çıkarttı.
 
 
HAMİT UYAR KIRIKHANGÜCÜ'YLE ANLAŞTI.
Hatay Amatörküme takımlarından Kırıkhangücü Spor'da yönetim geçen sezon takımı şampiyonluğa taşıyan deneyimli spor adamlarından Hamit Uyar'ı takımın Teknik Direktörlüğüne getirdiğini açıkladı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet