Skip Navigation Links

Asaş Spor'da Transfer Harekâtı

Mavi Beyazlı ekip, İsos otelde kampa girdi

Spor   A+a-

 
Asaş Spor’da Transfer Harekâtı
 
Hatay’ı Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. grubunda temsil eden İskenderun Asaş Spor, bir taraftan çalışmalarını teknik direktör Halit Ersoy nezaretinde sürdürürken, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında çalışmalarını sürdüren İskenderun Asaş Spor, Hafta sonunda oynayacağı Erzin Belediye Spor karşılaşması öncesinde 5 futbolcuyu renklerine bağladı.
İskenderun Asaş Spor 2. Başkanı Suat Atasever, “Transfer komitemizin isteği doğrultuda Hatay Amatör Lig takımlarından Belen Belediye Spor’dan santrafor Arif Özdemir ile orta saha oyuncusu Ali Polat’ı, Reyhanlı Spor’dan defans elamanı Mustafa Nergiz’i, Sakarya Spor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Sürmeli ile Mersin’in Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Erdemli Spor’un orta saha oyuncusu Fadıl Yanmış’ı sezon sonuna kadar renklerimize bağladık” dedi.
İSOS OTELİNDE KAMP
İskenderun Asaş Spor Teknik Direktörü Halit Ersoy yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“10 gün önce İskenderun 5 Temmuz dış sahasında başlattığımız ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak İsos otelinde kampa girdik. Hafta sonunda oynayacağımız Erzin Belediye Spor karşılaşmasında yeni ve eski futbolcularımız bir birleriyle kaynaşmış olacak” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet