Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaşamak, yaşatmak, yaşatır kılmak için bir aradayız!”

Mimoza Psikolojik Danışmanlık’ta biraraya gelen PDR’cilerin mesajı net ve anlamlıydı: Yaşamak, yaşatmak,yaşatır kılmak için bir aradayız!”

Yaşamak, yaşatmak, yaşatır kılmak için bir aradayız!” Web
TV

Gündem   A+a-

 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) öğrencileri İskenderun’da hizmet veren Mimoza Psikolojik Danışmanlık’ta biraraya geldi.
Önümüzdeki yıllarda Psikolojik Danışmanlık alanında çalışacak öğrenciler, mesleğin uzmanlarıyla görüş alışverişinde bulunmak, mesleğin incelikleri ile halkın daha çok başvurduğu konular hakkında bilgi almak için Mimoza Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde Uzman Psikolojik Danışman Zahir Aktaş ve Uzman Psikolog Sezen Arslan’la biraraya geldiler.
Neşeli ve keyifli geçen buluşmada kısa bir konuşma yapan Uzman Psikolojik Danışman Zahir Aktaş, “bazen bütün dünya bir olmuşçasına, kulağınıza değersiz, yetersiz, sevilmemiş, öfkeli, kıskanç, saldırıya uğramış, ihanete maruz kalmış olduğunuzu fısıldayabilir. Biz, Psikolojik Danışmanlar olarak, böyle hissettiğiniz dönemlerde, yanınızda olmak adına, hem fikir birliğinde buluşmak adına, hem de size yardımcı olabilmek için bir arada bulunmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Keyifli ve neşeli bir ortamda Mimoza Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde biraraya gelen psikolojik danışmaların ortak mesajı ise oldukça anlamlıydı: Yaşamak, yaşatmak, yaşatır kılmak için bir aradayız!”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yaşamak, yaşatmak, yaşatır kılmak için bir aradayız!”  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş