Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş’ten Serdar Denktaş Geçti

Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde bölgenin en iyisi ünvanını alan okul bando takımı karşıladı.

Yükseliş’ten Serdar Denktaş Geçti

Gündem   A+a-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu ve Milletvekili Serdar Denktaş, Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde öğrenciler ve bölge protokolüne KKTC’yi anlattı.
KKTC Milletvekili Serdar Denktaş’a Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde bölgenin en iyisi ünvanını alan okul bando takımı karşıladı.
Kuzey Kıbrıs’lı Türkler’in dünü, bugünü ve geleceğine ilişkin öğrencilerin mekanı gideren Serdar Denktaş, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
Özel Yükseliş Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşi programına; İskenderun Kaymakam İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Özel Yükseliş Koleji Kurucusu / Sahibi Nuri Üysen ve diğer davetliler katıldı.
KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Sn. Rauf Denktaş'ın oğlu olmakla birlikte müstesna bir siyasetçi kimliğiyle halen KKTC Milletvekili olarak siyaset tarihindeki yerini koruyan Serdar
Denktaş;protokol, öğrenciler ve özel konukların iştirakiyle yaptığı söyleşisinde KKTC' nin dünü, bugünü ve yarını ile ilgili bilgiler vererek, ayrıca soru - cevap oturumunda iletilen özel soruları cevaplandırarak, öğrencilerin merakını giderdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar