Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denizciler Çamlık Camisi İmece Usulü ile Örnek Cami Haline Getirildi

İskenderun’un en büyük mahallelerinden biri olan Denizciler’de imece usulü ile örnek bir dayanışma sergilendi.

Denizciler  Çamlık Camisi   İmece Usulü ile  Örnek Cami  Haline Getirildi

Yerel   A+a-

 İskenderun’un en büyük mahallelerinden biri olan Denizciler’de imece usulü ile örnek bir dayanışma sergilendi.
Denizciler Çamlık Camii İmamlığına atanan Hasan İnci Hoca göreve geldiği günden bu yana gerek cami gerekse cemaat için yaptığı örnek çalışma gayretler ve birliktelik meyvesini verdi.
Her zaman halk ve cemaat ile birlikte olan Hasan İnci Hoca yapmış olduğu çalışma azim ve gayreti ile mahallenin gençleri başta olmak üzere küçük büyük herkesin takdirini topladı.
Camide eksiği görülen iç ve dış cephe, Kubbe başta olmak üzere bahçe duvar ve caminin dört bir yanını güzelleştiren, vatandaşlar ile bir olup, camiye gerekli bakım ve onarımı yaptı.
Hasan İnci Hoca, hafta sonu Cuma namazına müteakip, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin de katıldığı törenle Cami yeni haliyle yeniden ibadete açıldı. Kur’an-ı Kerim ve duaların okunması ile başlayan tören de İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, Caminin bakım onarım ve güzelleştirme çalışmalarında emeği geçenleri plaket ile ödüllendirdi. Denizciler Mahallesi muhtarı Ali Rıza Kekeç ve kalabalık halk topluluğunun da katıldığı açılışta ayrıca Camiye Türk Bayrağı direği de yapılarak hem cami minaresine, hem de direğe Türk Bayrağı asıldı. Denizciler Mahalle halkı ise, Çamlık Camisinin bu hale gelmesinde öncülük eden Hasan İnci hoca başta olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş