Skip Navigation Links

Uluçınar MTAL Büyük Organizasyona Hazır !

Ziyarete Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi mezun öğrencileri de katıldılar.

Uluçınar MTAL Büyük Organizasyona Hazır !

Eğitim   A+a-

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Başkanı Bayram ÖZREK ve Şef Ali DEMİR Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiler ve öğrencilerle hoşsohbet bir ortam yaşadılar. Ziyarete Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi mezun öğrencileri de katıldılar.
Hatay gastronomisine yaptığı katkılardan dolayı takdiri hak eden Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Gastroantalya’da elde ettiği başarılardan sonra, 23-28 aralıkta yapılacak olan İstanbul Gastronomi Günleri’nde Hatay'ı temsil etmeye hazırlanıyor.
Gastronomi alanında Hatay’da marka olmaya başlayan Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Arsuz'da büyük bir etkinlik yapmaya hazırlanıyor.
TAŞFED desteğiyle yapılacak olan etkinliğin planlaması için Başkan Bayram ÖZREK ve Şef Ali DEMİR okulda incelemelerde bulundu. Göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Okul müdürü Yusuf KURTAR "Hatay'da ses getirecek bir etkinlik planlıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan sayın başkanımız ve ekibine teşekkür ederim."dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet