Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Millet Bahçemiz, Belen'e Hayırlı Olsun...

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;Millet Bahçemiz, Belen'e Hayırlı Olsun...

Millet Bahçemiz, Belen'e Hayırlı Olsun...Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül;
Millet Bahçemiz, Belen'e Hayırlı Olsun...
 
İskenderun’dan sonra Belen ilçesine de Millet Bahçesi yapılması için karar verildi.
Ankara’da temaslarda bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’la yaptığı görüşmede Millet Bahçesi için söz aldıklarını ve çalışmaların in kısa sürede başlayacağını söyledi.
Müjdeyi verirken bir dizi teşekkür eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Projemizin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerimize tek tek teşekkür ederek, saygılarımı sunarım” dedi.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; "İlçemiz tarihinde önemli bir konumda olan Gazi Abdurrahman Paşa Türbesinin gün yüzüne çıkarılacağı, içerisinde 6 adet ahşap pergule, 82 adet bank, 75 adet çöp kovası, 12 adet çardak, kafeterya, gömülü çay bahçesi, oturma alanlarının, çarşı kompleksinin, yapay havuzun, otopark ile birçok sosyal donatının bulunacağı ve toplam bitkisel alanın 9.550 m², genel toplam alanın ise 15.500 m² olacağı Millet Bahçemizde, hemşerilerimizin ve Belen Geçidi'nden araçlarıyla geçen vatandaşlarımızı bu alanımızda misafir ederek, gün boyu keyifli vakit geçirmelerini hedefliyoruz. Amanosların yayla kenti ve kurulduğu günden bu yana geçit bölgesinde kurulması nedeniyle, önemli bir konumda olan fakat yeterince yatırım alamayan güzide ilçemize değer katma amacıyla, göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz projelerimizin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmaktayız. İnşallah kısa bir süre sonra bir projemizi de açıklamanın çalışmalarını yapıyoruz. Belen'imiz her şeyin en iyisine layık." İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Millet Bahçemiz, Belen'e Hayırlı Olsun... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar