Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yarışa Hakan Mazman da Katıldı !

Arsuz Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Avukat Hakan Mazman, 22 Aralık’ta yapılacak CHP Arsuz İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Yarışa Hakan Mazman da Katıldı !

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz dönemlerde bir çok kez Milletvekilliğine ve Arsuz Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Avukat Hakan Mazman, 22 Aralık’ta yapılacak CHP Arsuz İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Arsuz ilçe başkanlığına aday olmaması beklenen Avukat Hakan Mazman’ın adaylığı CHP camiasında sürpriz olarak yorumlandı.
Avukat Hakan Mazman açıklamasında, kazanan ya da kaybedenin olmadığı, tüm adayların yol arkadaşı olduğu bir süreç temennisinde bulunarak, ilçe başkanlığına aday olan herkese başarılar diledi.
Konuşmasının genelinde Arsuz ilçe özelinden çok, AK Parti Hükümetini eleştiren Avukat Hakan Mazman, “Ülkemizin son 17 yılına hükmeden tek adam rejiminin, hiçbir zaman olmadığı kadar hayatımızı kuşattığını, insan hakları ve evrensel hukuk kurallarının yok sayıldığını, mutlu bir azınlığın mutsuz çoğunluğa hükmettiği bir dönem yaşıyoruz.” Dedi.
 
Avukat Hakan Mazman’ın Arsuz ilçe başkan adaylık açıklaması şöyle; “Siyasal iktidar devlet denilen toplumun tüm kesimleri ve katmanlarının huzur ve mutluluğu için çalışması gereken yapıyı tüm kurumları ile kuşattığı gibi ülkeyi derin bir savrulmaya götürmektedir.
Son süreçte görüldü ki bu gidişe dur diyecek, tek adam rejimine son verecek, kardeşçe hakça ve insanca bir düzen kurulmasına yol açacak tek parti CUMHURİYET Halk Partisidir. İSTANBUL seçimleri de göstermiştir ki; Siyasal iktidar artık sandık tanımamakta, hukuk ve kuralları kendi istediği gibi kullanabileceğini düşünmekte ve hareket etmektedir.
Bu bağlamda parti üyesi olan ve tarihsel sorumluluğu bulunan her birimizin siyasal tercihlerimizi söylemlerimizi parti içi yarışımızı ve parti dışı mücadelemizi yapar iken bu tarihsel konjonktürü GÖREREK DİKKATLİ VE PARTİ KİMLİĞİNİ ZEDELEMEDEN hareket ve siyaset geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Partimiz kurucu değerlerini tüzük ve genelgelerini yok saymak, genel başkana ve ilgili kurullara her yerde ve ortamda saldırmak, istediğimiz olmadığında bunu tüm ülkede tartışılacak bir gündeme getirmek, ciddi hata ve yanlıştır. Bu anlamda örgütlerin oluşabilecek siyasal savrulmalarda sağ duyu ve birikim ile sağlam durabilecek kadrolar ile güçlenmesi şarttır ve zorunluluktur.
Hiçbirimizin bir sonraki seçimde ‘ne olacağım’ hesabı yapma lüksümüz yoktur. ‘Bu gün neredeyim ve ne yapıyorum’ demek zorundayız. Evet gururla söyleyebilirim ki; Bugün kutsal bir çınar olduğunu düşündüğüm CHP çatısındayım…. Yarın da bura da olacağım tıpkı dün olduğum gibi….
Şunu gururla ifade edebilirim ki ATATÜRK, “HATAY benim şahsi meselemdir” sözünü kullanmadan önce, karanlık savaş günlerinde stratejik önemini bildiği HATAY iline tebdili kıyafet ile geldiğinde, AİLESİNDE BİR GECE GİZLİCE MİSAFİR OLMUŞ BİR AİLEDEN GELEN BİR KARDEŞİNİZ OLARAK; partimizin hiçbir emekçisini yok saymadan, saygı ve nezaketi yitirmeden, aynı çatıda olduğumuzu ve birbirimizin rakibi değil yol arkadaşı olduğumuzu hiçbir zaman unutmadan, bir kişinin değil her kişinin, bir kişinin değil hür kişinin iradesine inanarak bu kutsal çatıyı daha yukarılara taşımak için, eksikten beslenen değil, eksiği söyleyerek, partiyi toplum ve ülke huzurunda yüceltmek için, sosyal demokratlığın BEN DEĞİL BİZ OLDUĞUNU sürekli hatırlatmak için; Öldürülen ve cinsel saldırıya uğrayan çocuklar için mahsum çocuklar ve iradesine inandığım gençler için kirletilen yok edilen dereler, nehirler, tarlalar için ağaçlar kuşlar ve çaresiz her canlı için güçlü için değil zayıf için Arsuz ilçe örgütümüzün 22 aralık 2019 pazar günü yapılacak 3.olağan kongresinde ilçe başkan adayı olduğumu sevgi ve saygı ile siz sevgili dostlarımıza ve kamouyuna saygı ile sunarım” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar