Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sportif Olta Balıkçılığına Tüm Halkımız Davetlidir

Başkan Fatih Tosyalı sportif olta balıkçılığına tüm halkımız davetlidir dedi.

Sportif Olta Balıkçılığına Tüm Halkımız Davetlidir

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sürdürülebilir balıkçılık ve av yasakları konularında kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla sportif olta balıkçılığı yarışmasının düzenlediğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sportif olta balıkçılığı yarışmasının İskenderun Belediyesi, (İSTE) Deniz Bilimleri Fakültesi ve Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenleneceğini söyledi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışmasına tüm halkımızı davet eden Başkan Fatih Tosyalı,” Yarışmacı adayların başvurularını İSTE Deniz Bilimleri Teknolojisi Fakültesine veya Erciyes Balıkçılığa yapabilirler. Yarışmaya katılım ücretsiz olup 8 Aralık – Pazar Saat: 13.00 - 20.00 arasında İskenderun Belediyesi 3 No'lu Sosyal Tesisinde düzenlenecektir ”dedi.
SOSYAL FAALİYETLERE DESTEK OLUYORUZ
Başkan Fatih Tosyalı,” Yarışmada tutulan balıkların cinsine, büyüklüğüne ve türüne göre farklı kategorilerde ödüller verilecektir. Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması’nın amacının sportif balıkçılığı özendirmek, geliştirmek ve bilinçli balıkçılığın ne demek olduğunu uygulamalı olarak göstermektir. Belediye olarak bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar