Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

  Başkan Güven Çalışmaları Yakından Takip EdiyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ile birlikte Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu ile Harlısu Mahallesinde yapımı devam eden istinat duvarı yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Asaf Güven’in ilk durağı olan Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu çalışmaları oldu. Burada gerçekleştirilen tüm çalışmaları yakından inceleyen Başkan Güven, “Karaağaç yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmaları devam ediyor. Ara ara denetlemelerimizi yapıyoruz. Bu denetlemeler devam edecek. Her zaman söylediğim gibi, imkânlarımız dâhilinde bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Burası çok önemli bir yerdi. Dalgaların aşındırdığı bir yerdi. Önce bir dolgu desteği ile şimdide yapılan çalışmalarla yürüyüş yolunu korumuş olacağız,” ifadelerini kullandı.
Harlısu Mahallesinde halkın güvenli geçişlerine ve daha rahat ulaşım sağlamalarına yönelik yapımı devam eden İstinat duvarı çalışmalarını inceleyen Başkan Asaf Güven, talep ve ihtiyaç noktasında ilçenin her bir köşesinde çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Başkan Güven Çalışmaları Yakından Takip Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş