Skip Navigation Links

Arsuz'da Kıbrıs Gazilerine Madalyaları Verildi

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen ‘Kıbrıs Gazilerine Madalya ve Berat Tevcih Töreni’ne katıld

Arsuz'da Kıbrıs Gazilerine Madalyaları VerildiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen ‘Kıbrıs Gazilerine Madalya ve Berat Tevcih Töreni’ne katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin katılımıyla, Arsuz Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda ‘Kıbrıs Gazilerine Madalya ve Berat Tevcih Töreni’ düzenlendi.
Gazilik makamının herkese nasip olamayacağını belirten Başkan Asaf Güven, “Gazilik, herkese nasip olmayan bir unvan, bir şereftir. Sizler; burada gazilik ünvanını almış, bu gazilik ünvanının altında farklı dönemlerde vatanı korumak ve bizlerin bu günkü şartlardan var olmamızı sağlayan şahsiyetlersiniz. O yüzden sizleri her zaman saygı ve sevgi ile anıyoruz. Sizlerin ve şehitlerimizin sayesinde bizler buradayız. Şu anda rahat bir şekilde yaşıyorsak, bu bayrak dalgalanıyorsa, şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Ben sizlere şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Madalya, manevi değeri çok büyük olan ve herkese nasip olamayacak bir şandır, şereftir. Sizlere hayırlı olsun diyor, saygılarımı sunuyorum,” ifadelerini kullandı.
Törende, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) gönderdiği madalya ve beratlar, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven tarafından gazilere takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
Arsuz'da Kıbrıs Gazilerine Madalyaları Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet