Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATMEK'te Emek Dolu Günler

HBB Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’in kurslarını tamamlayan kursiyerler, hünerlerini düzenlenen sergiyle gözler önüne serdi.

HATMEK'te Emek Dolu GünlerWeb
TV

Gündem   A+a-

 Her yaş grubundan vatandaşın onlarca kurstan ücretsiz faydalandığı, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunduğu Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’in kurslarını tamamlayan kursiyerler, hünerlerini düzenlenen sergiyle gözler önüne serdi.
HATMEK konferans salonunda düzenlenen serginin açılışını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Murat Hayzaran, Büyükşehir daire başkanları, kursiyerler, sanatseverler ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.
HATMEK’in Antakya’daki merkezinde eğitim alan kursiyerlerin yaptığı kâğıt rölyef, tezhip ve heykeller ile birlikte genç ressam Alara Dodurka’nın solo resim sergisini konuklarla birlikte gezen Başkan Savaş, el emeği göz nuru sanat ürünlerini ortaya koyan herkese teşekkür etti.
Yapılan çalışmalarla yakından ilgilenen Başkan Savaş, sanatın Hatay’daki gelişimi ve devamlılığı için çaba harcamaya devam edeceklerini belirtti.
Birbirinden güzel sanat ürünlerinin yer aldığı sergi 5 Aralık Perşembe gününe kadar kapılarını herkese açık tutacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HATMEK'te Emek Dolu Günler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar