Skip Navigation Links

Arsuz’un Yaylalarına İSTE Bakışı!

62 İSTE öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşü

 Arsuz’un Yaylalarına İSTE Bakışı!

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Doğa ve Su Sporları Topluluğu, Başkan Ertan Yıldır önderliğinde bu hafta gerçekleştirilen yürüyüşte, Hatay’ın Arsuz ilçesi Hacıahmetli Mahallesi yüksek kesimlerinde bulunan tarihi ve kültürel değeri yüksek, Hıristiyan Dinine mensup insanların kutsal kabul ettikleri, ziyaret ederek Hac farizesini yerine getirdikleri MERYEM ANA HAVUZU mevkisine yürüyüş düzenlendi.
Uzun yıllardır güvenlik gerekçesiyle çıkışa izin verilmeyen Meryem Ana Havuzu halk arasında bilinen adıyla ‘Seydi’, doğanın sunduğu tüm muhteşemliği, bol oksijenli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
İskenderun Teknik Üniversitesi Doğa ve Su Sporları Topluluğu’nun bu gezisi, Arsuz’da yayla turizmi ile tarihi ve kültürel zenginliklerin turizme kazandırılması açısından oldukça önemliydi.
62 İSTE öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, eğlenceli aktiviteler ve bir o kadar da eğitici aktivitelerle son buldu.
Bunun gibi birçok etkinlikler gerçekleştireceklerini belirten başkan Yıldır; Hatay’ın güzelliklerini tüm illerden gelen arkadaşlarımıza tanıtacağını ve böylelikle Hatay’ın güzel yönlerinin herkes tarafından görülmesine bu sayede Hatay’ın doğa harikasının duyulmasına imkan sağlayacağını belirtti.
Doğa yürüyüşü etkinliğine, katılım sağlayan bireyler yürüyüş esnasında Arsuz’un doğa harikasına hayran kaldılar ve aktivitelerden sonra yüzlerinde oluşan tebessümler, ne kadar memnun kaldıklarının göstergeseydi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet