Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İçcan, Gençlerbirliği'nde Asbaşkan Oldu

ÖZOVA Group ve Up-grain Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkhanlı işadamı Murat İçcan, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Kulübü yönetim kurulu

Spor   A+a-

 
İçcan, Gençlerbirliği’nde Asbaşkan Oldu
 
ÖZOVA Group ve Up-grain Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkhanlı işadamı Murat İçcan, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Kulübü yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Asbaşkanlık görevine getirildi.
Hatay’da spora verdiği hizmetlerle dikkat çeken Özova Group ve Up-grain şirketlerinin yönetim kurulu Başkanı Murat İçcan Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Spor kulübüne de Kırıkhanlı işadamı olarak hizmet vermeye başladı.
Kırıkhanlı işadamı Murat İçcan, Türkiye Cumhuriyetiyle aynı yaşta olan kulübün yönetim kurulunda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Ankara’yı Spor Toto Süper Ligde temsil eden tek takım olmamız ve bu yıl 90. kuruluş yıldönümümüzü kutlayacak olmamızdan dolayı hedeflerimiz çok büyük. Verilen bu büyük sorumluluğu gerek yönetim kurulumuz, gerek taraftarımız adına layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Umarım gelecek sezon sonu hedeflerimize yeni yönetim kurulumuzla ulaşmış oluruz” dedi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar