Skip Navigation Links

Hayat Sahnesinde Biz de Varız!

Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin mesajı açık ve netti:

Hayat Sahnesinde Biz de Varız!

Eğitim   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Madenli Mahallesi’nde hizmet veren Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Arsuz Madenli Ortaokulu’nda sergilenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği büyük ses getirdi.
Engelli bireylerin sergilediği dans, piyes, defile gösterileri izleyen velileri büyülerken tüm özel çocuklar doyasıya eğlendi.
Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve velilerinin katıldığı etkinlikte, engellerin gülümsemeye, hayata sarılmaya ve mücadele etmeye engel olamayacağı bir kez daha ispatlandı.
Okul öğretmenlerinin öğrencilerle birlikte hazırladığı artık materyal defilesi ve engelli bireylerin seslendirdiği şarkılar engelli bireylerin de sanatsal etkinliklerde yer alabileceği mesajını verdi.
En tatlı tebessüm ve neşeli kahkahaların yükseldiği etkinlikte, özel çocukların becerileri ve eğitim aldıkları Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden elde ettikleri beceri ve kazanımlar, velilerden ve tüm misafirlerden büyük beğeni topladı.
Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Nezih Gökpınar yaptığı konuşmada, özel bireylerin dünyasını güzelleştirmek, onların hayata bağlanması ve mücadele etmelerini sağlamak, özgüvenlerini geliştirmek, zayıf olarak bilinen yönlerinin aslında güçlü yönleri olduğunu keşfetmelerini sağlamak amacıyla onlarca etkinlik ve ders programlarıyla sağlamak gayretlerini ifade etti.
Özel bireylerin velileri de evlatlarının geldiği seviyeyi izlerken duygulandıkları gözlenirken, Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Nezih Gökpınar ve öğretim kadrosuna teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet