Skip Navigation Links

'Bu başarı sizin de başarınız'

Gazi İlköğretim Okulu Hentbol takımı öğrencileri başarının mutluluğunu paylaştığı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e desteği için teşekkür etti

Spor   A+a-

 
Gazi İlköğretim Okulu Hentbol takımı öğrencileri başarının mutluluğunu paylaştığı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e desteği için teşekkür etti
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı Hentbol Müsabakasında yıldız kızlarda ve yıldız erkeklerde Hatay il birincisi, küçük erkekler kategorisinde ise Hatay il ikincisi olan İskenderun Gazi İlköğretim Okulu sporcu öğrencileri, başarının mutluluğunu, kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’le paylaştı.
Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Koç, beden eğitimi öğretmeni Emine Özkan, öğretmen Nedim Gezgin ve Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Aşkar’ın da katıldığı ziyarete, kupalarıyla gelen başarılı sporcu öğrenciler, kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, öğrencilere katılacakları Hentbol Bölge Şampiyonası’nda başarı diledi.
 
‘Bu başarı sizin de başarınız’
Ziyarette yaptığı konuşmasında, her zaman desteğini gördükleri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Koç, “Mutluluğumuzun ortağı olarak gördüğümüz, sizleri yanımızda görmekten gurur duyduğumuz için size birlikte teşekkür etmek istedik. Sizler yanımızda olduğunuz sürece inanıyorum ki İskenderun’daki sporcular Türkiye’de en iyi yerde olacaklardır. Çocuklarımız 12 takımı yendiler. Sayenizde Gazi İlköğretim Okulu’na ve İskenderun’a üç kupa gelmiş oldu. Bölge şampiyonasında İskenderun’dan, Hatay’ı biz temsil edeceğiz” dedi.
Geçen yıl Diyarbakır’a da Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in desteği ile gidildiğini anımsatan Okul Müdürü Ali Koç, “İskenderun’u orada herkese alkışlatmıştık. İskenderun’un ve okulumuzun adını yine sizin sayenizde duyuracağız. Sürekli yanımızda olduğunuz için özellikle çok umutluyum. Bu başarı bizim olduğu kadar sizin de başarınız. Size çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
‘Siz bizim yarınlarımızsınız’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Siz bizim yarınlarımızsınız. Çocuklar her zaman sizin yanınızdayım. Hem spor yaparak vücudunuzu ve beyninizi geliştiriyorsunuz hem de bir sporcu zihniyetiyle büyüyorsunuz. Hayat her zaman böyle yarış ve rekabettir. Hayat her zaman bir maçtır ama hayatta her maçı almak diye bir şey yok. Zaman zaman maçı kaybedebilir de insan. Kaybettiğiniz zaman eğer dünya bitti gibi gelirse size, işte o zaman hayat biter. Ama işte bu maçlar size aynı zamanda hayatta mücadelenin de zaman zaman yenilmek çoğu zaman da yenmek olduğunu göstermesi bakımından önemli. Sizi her zaman destekleyeceğiz.” dedi.
Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önemli olan sizin kendi performansınız. Çalışan motor güç asıl sizsiniz çocuklar. Ben başarınızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Aferin size. Hayat böyle bir şeydir. İçinizden mutlaka çok büyük sporcular ve büyük adamlar çıkacaktır. Sizinle gurur duyuyoruz. Siz bizim yarınlarımızsınız. Sizi kutluyorum” diye konuştu.
 
‘Öğrenciden altyapı çalışmasına teşekkür’
Ziyarette, sporcu öğrencilerin altyapı çalışmalarından dolayı aileleri ve kendi adına teşekkür etmesi üzerine, bu sözlerin şampiyonluk kupası gibi büyük bir mutluluk verdiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Demek ki vatandaşımız kendisine yapılan hizmetin çok büyük farkındalığında. Yaptığımız altyapı hizmetini vatandaşlarımız eğer fark ediyorsa benim için çok önemli bir şey o. Çünkü üst yapıyı herkes görür ama bir sporcu olarak sizlerin de altyapının farkında olmanız beni daha çok mutlu etti. Ben bütün dikkatimi altyapıya çevirdim. Bir kent insana benzer. İnsanın nasıl organları varsa kentler de yaşayan organizmadır. Organların sağlıklı çalışması çok önemlidir. Kentler altyapılarıyla yaşamlarını sürdürür” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet