Skip Navigation Links

'Takımımızı Belirlenen Hedefte Tuttuk'

Spor toto 3.lig temsilcisi İskenderunspor geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Yalı ile yaptığı maçın ardından kente dönerek çalışmalarına devam ediyor.

Spor   A+a-

 
Spor toto 3.lig temsilcisi İskenderunspor geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Yalı ile yaptığı maçın ardından kente dönerek çalışmalarına devam ediyor.
Yan sahada yapılan çalışmalarda futbolcular pas çalışması gerçekleştirirken kalecilerde ayrı çalıştı.
Teknik sorumlu can güven haber ekibimize yaptığı açıklamasında Ligi matematiksel olarak bitirdik. Baktığımız zaman daha genç oyuncular gelecek yılların kadrosunu oluşturmak adına oyuncularımızı kazanmak adına daha genç bir kadro ile mücadele ediyoruz.
Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bu liglerin ekonomik olarak en az imkânlarına sahip takımlarından bir tanesiyiz. Oyuncu kalitesi anlamında ligin en zayıf ekiplerinden bir tanesiyiz. Ama futbol kalitesi bakımından bunu açıkça söylüyorum; ligin en iyi beş takımından bir tanesiyiz. Oynadığımız oyun son 10 hafta sahaya sergilediğimiz futbolun yansıması bu ligin ilk beş takımından bir tanesi. Sahada bir futbol kimliği olan bir İskenderunspor. Oyunu kendi kontrolünden tutan bir İskenderunspor. Pas yüzdesini çok yüksek tutan bir takım. Kanatlarını savunmadaki bekleyen hücuma çıkartan bol pozisyon yaratan ve güzel goller atan bir takım görüntüsü sergileyen bir takım. Son haftada da ligin en az gol yiyen takımlarından da bir tanesi olduk. Bu da beni oldukça mutlu etti.
Fakat her zaman söylediğimiz gibi bu yıl keşke imkânlarımız şehrin bize verdiği destekler olsaydı biz yıl Türkiye 2. ligine yükselmekte büyük bir çabamız olacaktı. Ama maalesef bu imkanları bize kimse sunmadı. Biz de ligi bitirebildiğimiz en iyi şekilde bitirdik. Hepsi aslan gibi futbolcularımızın. Çıktılar aslanlar gibi mücadele ettiler. Gönüllerinde turuncu-mavi formanın aşkı bambaşkaydı. Hepimiz forma için mücadele ettik. Hepimiz bu takım için mücadele ettik. Ve takımımızı belirlenen hedefteki yerde tutmayı başardık açıklamasını yaptı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet