Skip Navigation Links

Spor Haberleri

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Meydan Gençlik,

Spor Haberleri

Spor   A+a-

TURUNÇLU GENÇLİK 0 MEYDAN FC 3
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Meydan Gençlik, Defne Atatürk stadında yapılan karşılaşmada Turunçlu Gençlik Spor'u 3-0 mağlup ederek puanını 19'a çıkarttı. İskenderun Meydan Gençlik Spor'un gollerini Burhan Şimşek, Hakan Kaya, Aydın Işık attı.
Karşılaşmanın ardından kulüp Başkanı Ümit Onaylı, Meydan Sporlulara galibiyet yemeği ikram etti.
 
 
 
 
Samandağ Derby'inde gülen taraf Zeyni Özdemir'in çalıştırdığı Samandağ Gençlerbirliği Spor oldu...
SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ 2 SAMANDAĞ SPOR 0
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Küme'de Play-Off'a oynayan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor. Samandağ Derby'inde gülen taraf genç Teknik Direktör Zeyni Özdemir'in çalıştırdığı Samandağ Gençlerbirliği Spor oldu...
Samandağ Gençlerbirliği Spor'un gollerini Sezer Öztürk ile Yusuf att. Samandağ Gençlerbirliği Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 24'e çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Samandağ Spor'da 21'de kaldı.
 
 
 
Karaağaç Spor'un gençleri grupta Lider durumda bulunan Arsuz İlk Adım Spor'u 6-1 mağlup etti.
KARAAĞAÇ SPOR'UN GENÇLERİ YÜKSELİŞTE
2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-16) Gençler ligi (C) Grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Ayhan Sağıroğlu'nun çalıştırdığı Karaağaç Spor, Nejat Miçoğlu'nun çalıştırdığı Arsuz İlk Adım Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 6-1 mağlup etti.
Karaağaç Belediye Spor tesislerinde yapılan karşılaşmada Karaağaç Spor'un gollerini Barış Zorlu (3), Enes Sağlam, Mithat Kurt ile Efe Kamber atarken, Arsuz İlk Adım Spor'un tek golünü ise Güven Yürekten attı.
Karaağaç Spor'un gençleri oynadığı güzel futbolunun yanına farklı galibiyet eklemesi camiasını sevindirdi.
 
 
Kulüp Başkanı Önder Özbilen'in desteğiyle ayakta duran Erzin Spor'un yönetimini ve yürekli futbolcularını ayakta aklışlamak lazım....
YOKSULLARIN TAKIMI ERZİN SPOR 3 PUANI KAPTI
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, maddi imkansızlıklar içerisinde kıvranmasına rağmen, onuruyla mücadele ettiği karşılaşmada Yeni Ordu Spor'u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
Erzin Şehit Oğuz Kılınç stadında oynanan ve Hakan Engin, Azad İlhan ile Faruk Yağlı'nın yönettiği müsabakada ev sahibi Erzin Spor'un golünü 61. dakikada Sefa Aktepe atarken, 77. dakikada Ender Gör, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.
Turuncu Beyazlı ekip Erzin Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 19'a çıkartarak 11. sıraya hadar yükseldi.
Kulüp Başkanı Önder Özbilen'in desteğiyle ayakta duran Erzin Spor'un yönetimini ve yürekli futbolcularını ayakta aklışlamak lazım...
 
 
 
Erzin SporTeknik Direktörü Okan Kopan, Yeni Ordu Spor maçı galibiyetinin ardından açıklama yaptı..
"OYUNCULARIMIZIN İSTEK VE ARZULARI TAKTİRE ŞAYANDIR"
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor'un genç ve başarılı Teknik Direktörü Okan Kopan, Yeni Ordu Spor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncularına övgüler yağdırdı.
Tenik Direktör Okan Kopan yaptığı açıklamada, "Son haftalarda yaşadığımız şansızlıklar 6 puanımıza maloldu. Müsabakanın son dakikalarını daha kontrollü oynamayı öğrendik. Ciddi eksiklerimiz olmasına rağmen süre alan oyuncularımın istek ve arzuları takdire şayandır. Güzel işler yapacağımızı düşünüyorum fakat Erzin 3.lige çıktığı ruhu ve ilce olarak takımı sahiplenmeyi yarı yarıya bırakmış durumda. Bu coşkuyu ve birlikteliği sağlayabilirsek çok daha güzel işler basarabileceğimizi düşünüyorum. Bu galibiyeti yüreklerini ortaya koyarak sakatlanan ve şuanda aramızda bulunamayan oyuncularımıza armağan ediyoruz" dedi.
 
 
 
İSKENDERUN SPOR 1 İÇEL İDMANYURDU 1
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada İçel İdmanyurdu Spor ile 1-1 berabere kaldı. 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşmayı Mersin ve İskenderun bölgesinden yaklaşık 3000'e yakın taraftar topluluğu izledi.
Mikail Cihangir, Yunus Teryaki ile Ulaş Çelik'in yönettiği müsabakanın 4. dakikasında İçel İdmanyurdu Spor'un geliştirdiği atakta Mehmet Şükrü Önder, cezaalanı dışarısından meşin yuvarlağı 5 Temmuz İskenderun Spor filelerine göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı misafir takım İçel İdmanyurdu Spor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sabibi 5 Temmuz İskenderun Spor, rakibine oranla daha atak futbol sergilemeye başladı.
Müsabakanın 63. dakikasında 5 Temmuz İskenderun Spor'un geliştirdiği atakta, Koray Kurt, cezaalanı dışarısından sert şutla topu İçel İdmanyurdu Spor filelerine göndererek eşitliği sağladı.
Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayında 5 Temmuz İskenderun Spor ile İçel İdmanyurdu Spor 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet