Skip Navigation Links

Dumlupınar Bayan Futbol Takımı 2. Lig'de

Kuşadası'nda oynanan Play-Off maçlarında 3 maçını da kazanarak şampiyon olarak 2. lige çıkan Dumlupınar Bayan Futbol Takımı, İskenderun'da büyük bir c

Spor   A+a-


Kuşadası’nda oynanan Play-Off maçlarında 3 maçını da kazanarak şampiyon olarak 2. lige çıkan Dumlupınar Bayan Futbol Takımı, İskenderun’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Kuşadası’nda rakiplerini yenerek 2. lige çıkma başarısı gösteren Dumlupınar Bayan Futbol Takımı kente şen döndü. Takım sporcuları İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası önünde davul zurnalarla bu büyük sevinci doyasıya yaşarken, bu mutluluğa İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu ve İTSO Vakıf Başkanı Garip Şandır da ortak oldu.

Birçok zorluklarla geldiği bu nokta da ortaya koyduğu büyük performansla kendilerine inanmayanları mahcup eden Dumlupınar Bayan Futbol Takımı oyuncuları, halaylar halaylar çekerek bu haklı gururu yaşadılar.

Davul zurna eşliğinde yapılan kutlamanın ardından İTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu, en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek büyük destek verdikleri bayan futbol takımının tüm sporcularını kutladı.

Son zamanlarda İskenderun’un futbolda büyük başarılar kat ettiğini belirten Tennioğlu sporculara da seslenerek, “Bu başarınızla büyük sevinç yaşadık. Ancak derslerinizi de sakın ihmal etmeyin. Derslerinizle birlikte sporunuzu da yapın. Sizin başarılarınızın eğitiminizde de olmasını istiyoruz. Hem ailelerinizi, hem de sizleri yürekten kutluyor, başarılarınızı devamını diliyorum. İTSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Dumlupınar Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı aynı zamanda İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü ise, bu başarının büyük zorluklarla kazanıldığını söyledi.

Kuşadası’nda yapılan müsabakalarda rakip takımların arkalarında büyük holdinglerin ve kuruluşların olduğunu kaydeden Kocadölü, “Biz parasız bu yola çıktık ve o takımları tek tek yendik. 49 gol atıp, kalemizde 4 gol yedik. Grubun tek namağlup takımıyız. Önce Allah’ın sonra da bize dua eden insanların sayesinde bu başarıyı kazandık. Bizim paramız yok ama yüreğimiz var” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan İTSO Vakıf Başkanı Garip Şandır ise, kentin son zamanlarda spordaki başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Şandır, bu takıma destek verilmesi gerektiğini savunurken, parası olmayanların da dua etmelerini istedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet