Skip Navigation Links

Gözcüler'den İDÇ altyapısına 9 futbolcu..

Züher Ekenel, altyapıya verdikleri önemin sonuçları almayı sürdüreceklerini söyledi.

Spor   A+a-

Gözcüler Belediyespor yıldız yetiştirmeğe devam ediyor. Bir spor sevdalısı olan Gözcüler Belediyespor Kulübü Başkanı Züher Ekenel, sporla iç içe bir yaşamı beldeye yerleştirmek için gayret sarfediyor. Küçük yaşta keşfettiği futbolcuları yetiştirerek üst ilgilere veren Züher Ekenel, İskenderun’u Türkiye İkinci lig’inde temsil eden İDÇSpor’un altyapısına dokuz futbolcu verdi.
Yaşları 14 ile 17 arasında değişen dokuz yıldız adayı futbolcuyu İDÇspor’un altyapısına vermekten mutlu olduğunu belirten Züher Ekenel, altyapı seçmelerine katılan 110 yıldız adayı arasından 9 futbolcunun seçmelerde altyapıya girme hakkını kazanmış olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Züher Ekenel, altyapıya verdikleri önemin sonuçları almayı sürdüreceklerini söyledi.
Züher Ekenel açıklamasında şöyle dedi: “İDÇspor’un altyapı seçmelerine toplam 110 sporcu katıldı. Gözcüler Belediyespor’dan 9 yıldız adayı sporcumuz altyapıya girmek hakkını elde etti. Futbolcularıma güveniyorum. Yakında çok iyi yerlere geleceklerini umuyorum. Sporcularımızı n sadece iyi futbol oynamalarına değil, kişilik gelişimlerine, okul durumlarına, saygı ve sevgi çerçevesinde yürümeasi zorunlu olan ilişkilerine dikkat ediyoruz. Disiplinli bir eğitim sürecinden geçtiler ve İDÇspor’da hocaları Bedi Cabbas ve Mehmet Çetin’in anlattıklarını çok kavrayacak ve uygulayacak düzeydeler. Beni mahçup etmeyeceklerinden eminim.”

Buna göre Gözcüler Belediyespor’dan İDÇspor altyapısına girmek hakkını kazanan futbolcuların isimleri şöyle: Ali Can Kirmit, Sergen Göktaş Erman Karayün, Anıl Keleş, Berkan Karayün, Burak Topaloğlu, Metin Kirmit, Mehmet Ali Serçe ve Süleyman Güler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet