Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Akciğerleriniz İçin Dumansız Hava Soluyun!

‘Sağlıkta Gelişim’ programında bu hafta ’Göğüs Hastalıkları, Akciğer Kanseri, tütün ve kirli havanın sağlığa zararları konuşuldu.

Akciğerleriniz İçin Dumansız Hava Soluyun!

Medya   A+a-

 Her Perşembe sabahı Mega Radyo’da canlı yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programında bu hafta ’Göğüs Hastalıkları, Akciğer Kanseri, tütün ve kirli havanın sağlığa zararları konuşuldu. Programın canlı yayın konuğu İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Zuhur göğüs hastalıkları ile ilgili önemli bilgileri paylaştı.
Kentin tek radyosu Mega Radyo’da, Perşembe sabahları yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ adlı, sağlık temalı söyleşi programı hız kesmeden devam ediyor. Sadece sağlık konularının konuşulduğu söyleşi programının yapımı ve moderatörlüğünü Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı gerçekleştiriyor.
Özel Gelişim Hastanesinin başarılı doktorlarından Çiğdem Zuhur, havaların soğumasıyla birlikte artan solunum yolu hastalıkları, astım, koah, zatürre gibi hastalıklar hakkında bilgi vererek bu hastalıklardan korunma yolları, önlemleri ve tedavisi hakkında tavsiyelerde bulundu.
Kasım ayının Akciğer kanseri farkındalık ayı olduğunu belirten Dr. Çiğdem Zuhur, akciğer kanserinin belirtileri, tanı ve tedavisi hakkında bilgiler verirken Özel Gelişim Hastanesi’nde verilen onkoloji hizmetlerinden bahsederek hastaların şehir dışına gitmelerine gerek kalmadığını belirtti.
Samimi sohbet ortamında gerçekleşen programda deneyimli Gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Zuhur, sigara ve zararları, sigarayı bırakma yöntemleri, elektronik sigara ve nargile’nin hastalıkları tetiklemedeki rollerini Mega Radyo dinleyenleri ile paylaştı.
Gelişim hastanesinin katkılarıyla Hafta içi Perşembe sabahları saat 09.00’dan itibaren Mega Radyo stüdyosundan canlı olarak yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programı, dinleyicilerden yoğun ilgi görüyor.
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan “Sağlıkta Gelişim” söyleşi programı, FM bandı 97.7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş