Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yakıştı mı Şimdi Refik Eryılmaz!!!

samandağ belediyesi’nde 21 sözleşmeli personelin işine son verildi.

Yakıştı mı Şimdi Refik Eryılmaz!!!

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre Samandağ belediyesinde görevli 21 sözleşmeli personelin sözleşmesi
yenilenmeyerek işlerine son verildiği, Samandağ belediye başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından imzalanan tebligatın 21 personele gönderildiği öğrenildi.
Ekonomik krizin, işsizliğin zirve yaptığı bir dönemde CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, 21 vasıflı sözleşmeli çalışanının sözleşmesini yenilemeyerek işlerine son verdi.
Sosyal demokrat kimliği, hak, hukuk ve adalet haykırışları, halkçı ve ezilenden yana attığı nutuklarla tanınan Geçmiş dönem CHP’li Hatay Milletvekillerinden ve yine CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ekonomik kriz ve işsizliğin zirve yaptığı bir dönemde, hem de kara Kış aylarının tam da başında 21 sözleşmeli memurunun sözleşmelerini yenilemeyeceğini belirten tebligatı imzaladı.
İşine son verilen personeller; “ Biyolog Yücel aslan, Defne Bolgün Düzce, Sosyolog Kenan Kahlıoğulları, Mühendis Onur Toprak, Mühendis Ali Ekber Öksüz, İnşaat teknikeri Ahmet Çiçek, Makine mühendisi Behcet Kudret, İnşaat teknikeri Mehmet Nefşi, Tekniker Gülşah Değiştirici, Eğitmen Ali Gümüş, Veteriner Hakan Altın, Gıda mühendisi Ufuk Sağlam, Şehir plancısı Ekrem İstanbullu, Mimar Enver Paşa, Eğitmen ilkan derviş doğru, Tekniker Süleyman balıkçı, Tekniker Süleyman balıkçı, Belgütay Direybatıoğlu Emrullah Kanal, mühendis Erol Bolat ve şehir plancısı Duygu Kurtdere.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş